16:14 Poznati Šta je sada ovo, novi obrt, novi detalji? I muž akterke najpoznatije svetske afere bio na koncertu, evo kako je reagovao?
13:27 Poznati Ne, nismo dobro videli, ništa nije bilo između njih? Afera Koldplej dobila obrt, sve smo pogrešno shvatili, ili?
11:47 Porodica Upoznao sam roditelje svoje devojke i noge su mi se odsekle od straha: Posle onoga što sam video, moram da je ostavim
11:54 Poznati Ućutkali su je jer je znala previše? Evo u kakvom stanju je bila Merilin Monro pred svoju smrt, ovo je jezivo
16:43 Poznati "Smrzavao se u donjem vešu, bio je crven u licu": Procurili detalji blamantnog susreta Dajaninog ljubavnika i kraljevskog osoblja
20:56 Ispovesti "Priznao sam ženi da sam je prevario, a njena reakcija me je sledila": Ono što je usledilo ostavilo ga je u šoku
15:42 Ispovesti Pukla bruka, a i brak: Šest meseci se dopisivala sa dečkom, a kad je saznala čiji je muž usledio je totalni haos
14:40 Ispovesti Afera koja je uništila dugogodišnje PRIJATELJSTVO: Marija iz Novog Sada nam je otkrila kako joj je Ana otela muža
10:45 Poznati Žene su mu se nudile kao na tacni: Popularni muzičar je bio u braku, ima dvoje dece a sada kaže "Zadovoljavao me je MUŠKARAC, ali nisam gej"
22:00 Horoskop Pritisak nestaje: Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava
21:32 Zdravlje Pomozite srcu: Jedna večernja navika može da poveća rizik od bolesti, uradite ovo kako biste se zaštitili
20:59 Lepota i Moda Pustite sedu kosu da izraste: Izgledaće prelepo ako uradite ovo, a prelaz se neće videti
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove