09:34 Ispovesti Iskreno pismo žene koja je uplovila u aferu: "Viđam se sa mužem drugarice iz detinjstva, ne mogu da prestanem"
13:00 Poznati Ova BOSANKA je za dlaku rasturila Bekamov BRAK: Iznela je jezive detalje o njihovoj AFERI, bivši fudbaler se jedva ODBRANIO ovim rečima
14:49 Ispovesti "Uhvatio sam SUPRUGU sa komšijinim sinom na delu": Razočarani muškarac sada traži savet da sačuva BRAK
16:30 Porodica U BRAKU sam 20 GODINA: Tek sad sam saznala da moj MUŽ 15 godina ima AFERU sa istom ŽENOM
18:10 Poznati Afera sa Bilom Klintonom joj je OBELEŽILA život: Zvali su je "DEBELA LJUBAVNICA", pre 20 godina su je ismevali, danas je Monika NEPREPOZNATLJIVA
19:30 Porodica Zašto MUŠKARCI koji varaju ne vole da se HVALE o detaljima afere? Neke je SRAMOTA, a druge..?
16:03 Porodica Ovaj DETALJ otkriva MUŠKARCA koji VARA: Žene OTVORITE oči i sprečite ljubavnu TRAGEDIJU na vreme
09:53 Poznati Prvih OSAM godina nije verovao da mu je to sin: O Švarcenegerovoj aferi brujali su SVETSKI mediji, a zbog jednog detalja mu je uništen UGLED!
22:30 Ispovesti Navikli ste da su MUŠKARCI ti kojima je praksa da "iskorišćavaju" žene?! Ova devojka urnisala je jednog mladića i potpuno mu uništila samopouzdanje
15:00 Ispovesti "Spavala sam sa oženjenim, uskoro punim ČETRDESET i moram da donesem TEŠKU odluku": O njenoj ispovesti bruji region, a ljudi je pitaju da li je jela BUNIKE
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!