10:53 Zdravlje Povećan nivo ove supstance u krvi dovodi do srčanog udara: Često zanemarujemo ove analize, a mogu da znače život
19:04 Zdravlje Mlada majka normalno zaspala i više se nije probudila: Mesecima imala ove simptome, ali niko nije obraćao pažnju
17:34 Zdravlje Razlika između srčanog udara i napada panike je minimalna: Trajanje simptoma je znak za uzbunu
11:50 Zdravlje Potencijalna opasnost: Svi radimo naizgled bezazlene aktivnosti ne znajući da mogu dovesti do srčanog udara - ovo je važno!
11:57 Zdravlje Kašljite dok ne dođe hitna pomoć: Kod srčanog udara ovaj postupak od 10 sekundi može spasiti život
21:07 Zdravlje Mladić (18) imao srčani udar, a nije ni znao: "Malo me bolelo, ali sam ignorisao", ovo su simptomi posle kojih se srušio
11:22 Zdravlje Kardiolozi tvrde: Kafa smanjuje rizik od infarkta i dijabetesa, ali samo ako se ovako pije
21:00 Zdravlje Kardiolog otkrio: Ove stvari sam zabranio ljudima koje volim, tako su zdravi dočekali starost
07:37 Zdravlje Od ponedeljka temperatura preko 30 stepeni: Lekari upozorili -Raste broj pacijenata sa moždanim i srčanim infarktom
17:51 Ispovesti Mislila je da je srela ljubav svog života i ostavila dobrog muža: Imala je sve, ali sada proživljava najgoru noćnu moru
17:25 Horoskop Opasna nedelja za finansije: Retrogradni Merkur donosi velike probleme – ovi znakovi će doživeti novčani šok!
17:00 Lepota i Moda Melem za grube pete: Ne treba vam pedikir, ova namirnica omekšava kožu stopala preko noći!
16:33 Poznati „Jaka stvar, da nije izmislila lek za rak?“: Vlasnik restorana se pohvalio da je Kajli Džener tu večerala, ljudi ga linčovali
16:08 Dom i saveti Milina kuhinja uvek blista, a sad je otkrila trik: „Masnoću sa ormarića lako skinem mešavinom od 3 sastojka“
15:42 Zdravlje Proverite vid kod kuće: Uradite ovaj brzi test i znaćete da li vam se dioptrija promenila i morate li kod lekara