15:51 Zdravlje Ako imate BOL u nogama, odmah idite kod LEKARA: Opasna bolest može da izazove SRČANI i MOŽDANI udar
21:30 Zdravlje Ove TRI tegobe ćete osetiti 24 sata PRE INFARKTA? Ne paničite ako vas zaboli u grudima - ovo su simptomi srčanog udara!
11:28 Zdravlje Bolovi u zglobovima, migrene ili srčani udar: Evo kako nagla PROMENA vremena utiče na naše zdravlje
10:45 Zdravlje Ova promena na koži može da bude iritacija ali i SIMPTOM SRČANOG UDARA: Dr objašnjava kako da je PREPOZNATE i spasite svoj život
09:00 Zdravlje Ako primetite, odmah kod LEKARA: Čak 70 odsto ljudi osetilo je ovaj simptom mesec dana pre SRČANOG UDARA
21:00 Zdravlje Prepoznajte SRČANI UDAR mesec dana ranije: Ovi SIMPTOMI ukazuju da će se bolest DESITI, sprečite je na VREME!
08:30 Zdravlje Prvi SIMPTOM srčanog udara javlja se MESEC dana ranije: 71 ODSTO žena su ovo OSETILE, a nisu se odmah javile DOKTORU
13:20 Zdravlje ŽENE, dobro obratite pažnju: Ovih ŠEST "bezazlenih" simptoma ukazuju da vam se sprema INFARKT
12:20 Zdravlje Jednostavna DIJETA sprečava INFARKT: Ispoštujte samo JEDNO PRAVILO, može da vam spasi ŽIVOT
20:40 Zdravlje Najmanja PORCIJA popularne HRANE može da vam RAZORI srce: Stručnjaci kažu da je IZBEGAVAMO, a mi OVO dajemo i deci
14:35 Zdravlje Ova bolest je vodeći uzrok smrtnosti u Srbiji: Ako vidite OVO na nogama, odmah idite kod lekara!
08:00 Zdravlje Šest ZNAKOVA da ste u opasnosti od prerane SMRTI: Ako ne možete da uradite ovo, definitivno nije dobar znak
21:46 Poznati Poražavajući detalji o stanju Brusa Vilisa: Glumački velikan je preko noći ostao bez svega - sada više ne može ni ovo da radi
21:20 Poznati Milenijalci su ih obožavali: Nepobedivi tandem vraća se na male ekrane posle 22 godine!
20:52 Dom i saveti Koliko često treba prati posteljinu tokom vrućina? Odgovor bi mogao da vas šokira!
20:28 Zdravlje U 45. godini mi je dijagnostikovana Alchajmerova bolest: Ovo su bili prvi simptomi koje sam primetila, a ignorisala sam ih
19:33 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 23. jul: Bikovi, slušajte šta vam srce govori, Blizanci su na udaru retrogradnog Merkura, Lav treba da uspori