Pamtimo ga kao zavodnika iz omiljene romantične komedije: Evo kako čuveni glumac izgleda tri decenije kasnije

Olja Jelić Vesti 26.04.2024 13:32 0

Dermot Mulronei proslavio se u filmu "Moj dečko se ženi" u kojoj je glumio s Džulijom Roberts i Kameron Diaz.

Dermot Mulroni i Džulija Roberts

Profimedia

Američki glumac Dermot Mulroni bio je jedan od glavnih glumaca hit-filma "Moj dečko se ženi" u kom je glumio s Džulijom Roberts i Kameron Diaz, a čega se prisetio ovih dana.

60-godišnji Dermot u javnosti se ne pojavljuje često, a sada je u intervjuu za TMZ priznao kako čak godinu dana nije radio nakon hit-filma iz 1997. godine, a za što je okrivio poster filma.

Dermot Mulroni i Džulija Roberts

Profimedia

 

"Čekao sam što će mi sve doneti gluma u popularnom filmu, a umesto toga nisam radio godinu dana. Pripisao sam to tome što sam tako malen na posteru, mališan na torti. Pomislio sam, Bože, momci, da ste me učinili malo većim, možda sam mogao dobiti posao", izjavio je Dermot.

Mulroni se na kraju vratio s filmom "Goodbye Lover" 1999. godine, u kojem je glumio uz Patrisiju Arkuet, Dona Džonsona, Elen DeGeneres i Meri Luiz Parker. Glumac je nastavio svoju karijeru u romantičnim komedijima s kao što su "The Wedding Date", "Must Love Dogs", a prošle godine smo ga mogli gledati u "Anyone But You" sa Sidni Svini i Glenom Povelom.

Upravo ga je on ponovo ujedinio sa koleginicom iz filma "Moj dečko se ženi" Rejčel Grifits. Film je premijerno bio prikazan 20. juna 1997. i našao se na drugom mestu prodaje karata na bioskopskim blagajnama, odmah iza "Batmana i Robina", zaradivši 127 miliona dolara u odnosu na budžet od 38 miliona dolara koji je korišćen za njegovo snimanje.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading