„Popećemo se na ovu planinu sa tobom, Kejt“: Džejms Midlton šalje poruku podrške svojoj sestri oboleloj od raka – dok ona deli dirljivu fotografiju iz detinjstva

Slobodanka Ćorić Vesti 22.03.2024 21:57 0

Džejms (36) je na Instagramu podelio fotografiju iz detinjstva sa princezom na pešačkom putovanju

kejt midlton

Printscreen/Instagram

Mlađi brat princeze od Velsa Džejms podelio je dirljivu poruku podrške svojoj sestri u njenoj borbi sa rakom. Princeza od Velsa (42) objavila je danas da je podvrgnuta kursu preventivne hemoterapije nakon uspešne abdominalne operacije u januaru.

Džejms (36) je na Instagramu podelio fotografiju iz detinjstva sa princezom na pešačkom putovanju, rekavši: „Tokom godina zajedno smo se popeli na mnoge planine. Kao porodica, popećemo se i na ovu sa tobom.' Kraljevski fanovi su brzo reagovali, ističući kako će Džejms sada podržati Kejt na isti način na koji je ona bila pored njega tokom njegovih borbi sa depresijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)


Dok je princ od Velsa bio uz svoju ženu i zbog koje je otkazao svoje poslove,  izgleda da su Kejtini roditelji Kerol (69) i Majkl (74) bili tu pri ruci. Par, zajedno sa Kejtinom braćom i sestrama, Pipom Metjuz i Džejmsom Midltonom, podržavaju princezin oporavak u njenoj kući u Vindzoru, koja se nalazi u blizini njihovih domova.

 


 
Komentari (0)
Loading