Ko izgleda lepše- Dženi ili model? Latino mega zvezda užarila mreže provokativnom toaletom, ponovo je osvojila naša srca!

Vesti 02.12.2023 15:03 0

Ova kreacija je deo kolekcije Valentino L'Ecole za proleće/leto 2024. Dizajnirao ga je Pierpaolo Piccioli...

Dženi

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dženifer Lopez privukla je pažnju fanova smelim modnim izdanjem i opravdala titulu jedne od najatraktivnijih pevačica na svetu.

Naime, za američko izdanje magazina "Elle" pozirala je u isečenoj Valentino haljini koja je istakla njene obline. Izgled je upotpunila podignutom i naglašenom šminkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kendra (@celebsinvalentino)

 

Ova kreacija je deo kolekcije Valentino L'Ecole za proleće/leto 2024. Dizajnirao ga je Pierpaolo Piccioli. Predstavljen je prošlog meseca na modnoj reviji u Parizu, kojoj je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti.
"Cilj ove kolekcije je da istakne telo i proslavi ženstvenost. Ima feministički cilj - nezavisnost tela od muških pogleda i društvenih očekivanja. Ističe godine u sopstvenoj koži", navedeno je.

Dženifer je nedavno na društvenim mrežama otkrila da će u februaru sledeće godine, posle desetogodišnje pauze, objaviti album pod nazivom „This Is Me... Now”. Film će biti objavljen istog dana.

Njen brak sa Benom Aflekom i dalje je tema mnogih fanova jer veruju da je razvod na pomolu. Njih dvoje se još nisu oglasili o ovim spekulacijama. 

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading