Dženifer Lopez u neobičnom izdanju: "Štreberskim" stilom istakla je najpopularniju boju sezone

Olja Jelić Vesti 21.11.2023 19:33 0

Dok njena scenska izdanja najčešće uključuju glamurozne komade, latino diva u slobodno vreme je pristalica udobnosti

Džej Lo

Profimedia

Nakon efektnog, večernjeg izdanja za izlazak sa Benom Aflekom u restoranu Ivy na Beverli Hilsu, 54- godišnja Dženifer Lopez sledećeg dana se pojavila u potpuno drugačijem izdanju.

Dežurnim paparacima nije uspela da promakne dok je uzimala kafu sa prijateljicom, a pritom je ukrala pažnju u stajlingu kojim je dominirala jedna od najpopularnijih boja sezone.

Uz senzualnu crvenu, "dosadna" siva danas uverljivo dominira stajlinzima trendseterki širom sveta, a latino diva istaknula ju je klasičnim džemperom sa V-izrezom i udobnim modelom plisiranih pantalona visokog struka.

Takozvani štreberski stil dočarala je i belom košuljom ispod džempera, ali i dioptrijskim naočrima sa debelim, crnim okvirom.

Poznata po impresivnoj kolekciji skupocenih Birkin torbi, ovoga puta odlučila je da ponese crnu verziju s efektom krokodilske kože, dok je odabir obuće pao na bele patike klasičnog dizajna, kakve ljubiteljke mode sa razlogom obožavaju da nose.

Malo se modela obuće može meriti sa najboljim belim patikama kada je reč o svestranosti i jednostavnosti. Bele patike jednostavnog dizajna danas su sastavni deo garderobe gotovo svih trendseterki, nezavisno o aktualnim trendovima na modnoj sceni.

 

 

Komentari (0)
Loading