"Odmaknite se od mog muža...": Dženifer Lopez i Ben Aflek izašli iz restorana, pevačica rasterala fanove

Olja Jelić Vesti 07.11.2023 20:17 0

Osećam se opuštenije i ugodnije, a samim time i lepše nego što sam se ikada osećala s nekim. Napokon volim svaki dio sebe, kaže Džej Lo

Džej Lo i Ben Aflek

Profimedia

Osećam se opuštenije i ugodnije, a samim time i lepše nego što sam se ikada osećala s nekim. Napokon volim svaki dio sebe, kaže Džej Lo.

Dženifer Lopez grupi je obožavatelja, koji su gledali u njenog muža Bena Afleka, u veselom tonu rekla da se odmaknu od njega, prenosi Daily mail. "Incident" se dogodio kada je slavni par napuštao restoran "The Ivy".

Nakon što je Aflek otvorio vrata svojoj supruzi, okružio je oko auta da bi došao do vozačko sedište kada su se obožavatelji oglasili. Vikanje je privuklo pažnju Lopez koja im je kroz smeh rekla da se odmaknu.

Nedeljni je izlazak označio kraj opuštenog vikenda poznatog para koji se venčao u julu prošle godine u Las Vegasu, samo mesec dana pre ceremonije za porodicu i prijatelje na Benovom imanju. Dženifer ima 15-godišnje blizance, Emu i Maksimilijana, sa bivšim mužem Markom Anthonijem, dok je Ben otac 17-godišnjakinje Violet, 14-godišnjakinje Serafine te 11-godišnjeg sina Samuela koje je dobio dok je bio u braku s Dženifer Garner.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

U subotu su posetili "County Museum of Art". Džej Lo je nosila poluprozirnu zlatnu haljinu, a Aflek se pojavio u crnom smokingu. Izgledali su srećno, a Lopez je rekla da se oseća puna samopouzdanja, najviše zahvaljujući Benu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

"Ben želi da znam koliko vredim. Osećam se opuštenije i ugodnije, a samim time i lepše nego što sam se ikada osećala sa nekim. Napokon sam došla do tačke u životu gde volim svaki deo sebe - telo, glas, izbore, čak i greške. Sve me to čini ovakvom kakva jesam i dovelo me tu gde sam danas", kazala je Džej Lo za Vogue gde je promovisala svoj novi Beso balzam.

 

@najzena.rs Poznate dame u raskošnim toaletama 🤩 #najzena #poznati #moda #fypシ #foryou ♬ All Night Long - Marsh

 

Komentari (0)
Loading