Sofi Tarner nije gubila vreme: Dva meseca nakon razvoda u zagrljaju aristokrate

Vesti 03.11.2023 08:32 0

Početkom septembra Sofi Tarner razvela se od muzičara Džoe Džonasa sa kojim je bila četiri godine u braku te su dobili dvoje dece. Glumica je sada viđena kako razmenjuje poljupce s članom jedne od najimućnijih britanskih aristokratskih porodica.

Džoe Džonas

EPA

Sofi Tarner i 29-godišnji Peregrin Pirson snimljeni su na pariskoj železničkoj stanici "Gare du Norde".

 

 

 

 

Pirson je nedavno prekinuo vezu s princezom od Grčke i Danske Marijom-Olimpijom koja je kumče kralja Čarlsa III.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalsofgreece

 

 

Peregrin Pirson je odrastao na prostranom imanju Kaudrej u Zapadnom Saseksu, koja je u porodičnom vlasništvu već vekovima, a uključuje i igralište za golf, te polo klub Koudrej Park, gde su svoje veštine uz ostale svojevremeno pokazali prinčevi Vilijam i Hari.

A finalni turnir "Veuve Clicquot" Gold Kupa, koji se u Koudrej Parku tradicionalno organizuje, jedan je od sportskih i društvenih događaja godine u Velikoj Britaniji.

Pirson je danas partner u porodičnoj kompaniji "Weetman Developments", koja se bavi menadžmentom nekretnina, a u razgovoru za "Gentelman‘s Journal" ispričao je kako njegova kompanija zapošljava dvesta radnika, te još 150 honorarnih radnika tokom leta.

Podsećamo, Sofi i Džoe venčali su se na tajnoj ceremoniji u Las Vegasu 1. maja 2019., nakon dodele "Billboard Music Awards".

 

 

Održali su drugu ceremoniju mesec dana kasnije na jugu Francuske, sa svojim prijateljima i porodicom.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading