Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli iznenadili: Zbog njegovog poslednjeg poteza svi se pitaju šta se dešava u bračnom raju

Olja Jelić Vesti 02.09.2023 11:50 0

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli uvek su jedno drugom na neobičan način pokazivali ljubav, a sad su iznenadili

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli

Shutterstock

Glumački par Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli verovatno su najduhovitiji par Holivuda, a zasigurno i jedan od najbogatijih, s obzirom na to da imaju četvoro dece, odnosno četiri ćerkice.

Njih dvoje se uvek međusobno zadirkuju na društvenim mrežama i gotovo da se takmiče međusobnim šalama i objavama kojima se igraju na račun jedno drugog. Sve je to maksimalno simpatično njihovim fanovima, ali sad je Rajan uradio nešto što je na prvi pogled romantično, a na drugi — jako čudno.

Naime, Rajan je ostavio "normalnu" rođendansku čestitku svojoj supruzi. 46-godišnji glumac čestitao je 36-godišnjoj Blejk, s kojom je gotovo 11 godina u braku:

- Jedino što mi nepovratno pripada je moja ljubav, uvažavanje i poštovanje koje imam prema toj osobi. To što svedočim njenom životu jeste nešto što ne mogu uzeti zdravo za gotovo, sve i da sam to pokušao... A verujte mi da se trudim — napisao je Rejnolds, uz nekoliko slatkih fotografija ovog para.

- Srećan rođendan, Blejk — dodao je.

 

 

I šta je sad tu čudno?

Fanovi su zbunjeni, iako deluje da je sve savršeno. Ipak, ovo je sasvim neobično s Rajanove strane. 2017. godine joj je čestitao rođendan tako što je izrezao Blejk s fotografije.

 

 

Ona mu je uzvratila tako što je podelila fotografiju Rajana Goslinga za rođendan svog supruga.

2020. godine je Rejnolds čestitao rođendan svom psu, a Blejk nije, pa ga je ona "isprozivala" na Instagramu. Uopšteno, svaki put je objavljivao fotografije svoje supruge na kojima "nije savršena", sve do sad.

 

 

- Čekaj, objavio si sve dobre fotografije?, - Da li je neko hakovao Rajanov nalog?, - Blejk drži Rajana na nišanu, jer ne postoji drugo objašnjenje, samo su neki od komentara začuđenih fanova koji su čekali Rajanovu zvrčku.

Mnogi se pitaju da li je sve u redu s njima, jer je ovo sasvim neobično s Rajanove strane, a videćemo kako će Blejk njemu čestitati rođendan 23. oktobra.

Suzy VA
Komentari (0)
Loading