Srpski glumac i hrvatska glumica čekaju dete: Karijeru grade u Americi, a on je glumio s najboljim frajerom u Holivudu

Jelena Vukelić Vesti 02.11.2023 14:12 0

Upoznali su se na snimanju serije "Zora Dubrovačka", gde su brzo osetili međusobnu privlačnost. Venčali su se 2017. godine na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu, a njihovo prvo dete stiglo je 2020. godine.

Stefan Kapičić

Printscreen/Instagram

Hrvatska glumica Ivana Horvat i srpski glumac Stefan Kapičić očekuju svoje drugo dete, a vest su podelili na društvenim mrežama.

 

 

Ivana je podelila svoje trudničke fotografije na kojima se već jasno vidi njen trbuščić. Par se trenutno nalazi u Dubrovniku zajedno sa sinčićem Ivanom. Glumica je u opisu fotografije otkrila da će im stići još jedan sin.

"Majka dečaka", napisala je Ivana u opisu fotografije.

 

 

 

Stefan Kapičić gradi uspešnu karijeru u Holivudu. Svetsku slavu je stekao nakon što je glumio u nekoliko nastavaka blokbaster hita "Deadpool", gde je zajedno s jednim od najplaćenijih holivudskih glumaca, Rajanom Rejnoldsom.

Ranije je Stefan otkrio da je bio oduševljen ovom ulogom, s obzirom da je i sam veliki ljubitelj stripova.

"Snimao sam i ranije u Americi, ali osećaj da sam postao deo Marvelovog sveta kao Colossus je neverovatan. Ponekad ne mogu opisati taj trenutak, ali kad pomislim na njega, osećam se srećno i ponosno", ispričao je Stefan za Entertainment Weekly.

Komentari (0)
Loading