Bila je u vezi i sa Bredom i sa Benom: Nakon mnogo godina glumica je otkrila koji od njih dvojice je bolji u krevetu

Vesti 04.05.2023 13:15 0

Gvinet Paltrou je gostovala u jednom podkastu i tim povodom je bila prakti;no primorana da odgovara na veoma škakljiva pitanja

Bila je u vezi i sa Bredom i sa Benom: Nakon mnogo godina glumica je otkrila koji od njih dvojice je bolji u krevetu

Shutterstock

Gvinet Paltrou (50) gostovala je u podkastu "Call Her Daddy" i govorila o svojim bivšim momcima Bredu Pitu (59) i Benu Afleku (50). Naime, glumica i preduzetnica je bila sa Bredom od 1994. do 1997. godine, kada je raskinula veridbu jer je smatrala da je premlada za brak.

Iste godine kada je raskinula sa Pitom, započela je vezu sa Benom, sa kojim je bila tri godine. Gvinet je u podkastu bila prinuđena da odgovori na pitanje ko je od dvojice poznatih glumaca bolji u krevetu.

„Na to je veoma teško odgovoriti. Bred je u to vreme bio najveća ljubav mog života zbog neverovatne hemije između nas. Ben je bio tehnički odličan", rekla je Paltrou.

Nakon toga je otkrila za koga smatra da je bolji glumac. „Obojica su veoma talentovani. A Ben je odličan scenarista i reditelj. Ali kada sudim samo o glumi, moram da kažem Bred. Razmislite o svim različitim ulogama koje je igrao“, objasnila je glumica.

Gvinet je takođe izabrala Breda kada je morala da odluči ko ima bolji stil i ko je od glumaca romantičniji. Ipak, Ben ju je više zasmejavao.

Ona je istakla da niko od njih nije zahtevan, a onda je morala da odgovori na pitanje ko više brine o svom izgledu od njih dvoje. 'Nisam sigurna. Mislim da niko od njih nije toliko sujetan. Ne privlače me muškarci koji se stalno gledaju u ogledalo', objasnila je Gvinet Paltrou. Odgovorila je i na pitanje da li se bolje ljubi Bred ili Ben. Obojica se odlično ljube“, zaključila je glumica.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading