Najpoželjniji frajer Evrope odlepio za Tatjanom iz Svilajnca: Poznati glumac očaran je prelepom Srpkinjom, a evo čime se ona bavi

Jelena Vukelić Vesti 24.10.2023 11:34 0

Prelepa Tatjana Đorđević osvojila je srce poznatog glumca

Najpoželjniji frajer Evrope odlepio za Tatjanom iz Svilajnca: Poznati glumac očaran je prelepom Srpkinjom, a evo čime se ona bavi

Profimedia

Serija "La Casa de Papel" osvojila je publiku širom sveta, a lik Berlina, kojeg tumači glumac Pedro Alonso, ostavio je jak utisak na gledaoce.

Međutim, malo ljudi zna da je Pedro Alonso u braku sa srpskom lepoticom Tatjanom Đorđević iz Svilajnca, koja se bavi hipnoterapijom i umetničko ime joj je Tixie Jambass.

 

 

Pedro je rođen u Vigu i diplomirao je na Kraljevskoj školi dramskih umetnosti u Madridu. Takođe ima 23-godišnjeg sina Uriela. Ipak, čuveni Berlin najviše uživa u crtanju sa svojom devojkom i ne skriva da su to njegovi najlepši trenuci.

 

 

 

 

Pesma "Bella ciao" doživela je vrhunac popularnosti sa serijom "La casa de papel". Srpski pevač Goran Bregović obradio je pesmu 2012. godine, a Pedro je pokazao da mu se sviđa Bregin način izvođenja pesme kada je na svom Instagram profilu objavio snimak sa Breginog koncerta. U opisu je napisao ime muzičara i dodao emotikone vatre i srca. Na snimku se vidi Pedro kako zajedno sa svojom devojkom uživa na koncertu.

 

 

Komentari (0)
Loading