Ceo svet o njima priča, Šon Mendes je uhvaćen sa DOKTORKOM: Mnoge poznate ličnosti su prošle kroz "njene šake", ali je na pevaču ostavila najviše traga

O.J. Vesti 23.02.2023 16:57 1

Džozelin Miranda je jedna od najpoznatijih kiropraktičarki na svetu, bila je redovni terapeut mnogim poznatim ličnostima

Ceo svet o njima priča, Šon Mendes je uhvaćen sa DOKTORKOM: Mnoge poznate ličnosti su prošle kroz "njene šake", ali je na pevaču ostavila najviše traga

Printscreen/Instagram

 

Šon Mendes, kanadski je  pevač, tekstopisac i model. Publici je sem po hitovima, koji su se našli među najslušanijima u Americi, Kanadi i Velikoj Britaniji poznat i po emotivnoj vezi sa pevačicom Kamilom Kobeljo. Sa njom je sem emotivne veze ostvario i veliki profesionalni uspeh sa pesmom "Senorita". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)


Od svog razlaza sa Kamilom Kabeljo u novembru 2021, Šon Mendes je to živeo u svojoj eri samca. On je učestvovao na Nedelji mode u Njujorku, krenuo na svoju svetsku turneju, koju je otkazao da bi dao prioritet svom mentalnom zdravlju. 

 

 


Nakon toga, primećen je kako se druži sa svojom kiropraktičarkom dr Džozelin Mirandom u više navrata — uključujući i u svom domu u Zapadnom Holivudu, prema Dejli mejlu. Glasine o zabavljanju između Šona (24) i Džoslin (51) počele su kruže internetom kada su paparaco slike sa njihovih izleta dospele u različite medije. Iako su glasine sve izraženije, ni Šon ni Džoslin u ovom trenutku nisu potvrdili status svoje veze.
Dakle, ako se pitate ko je Džoslin i kako je povezana sa Šonom, evo svega što znamo o Šonovoj kiropraktičarki i devojci o kojoj se pričalo.

 

 

Ona je kiropraktičarka koja je sarađivala sa mnogim zvezdama kao što su Džastin Biber, Hejli Biber, Kendal Džener, Post Maloun, Omar Apolo. Šon Mendes. Prema njenom zvaničnom sajtu, ona ima više od 20 godina iskustva u oblasti kiropraktike i rehabilitacije. Koristi "biomehaničku procenu u kombinaciji sa tehnikama manipulacije zglobovima i mekim tkivima" i specijalizovana je za "Prilagođavanje kičme i ekstremiteta". Na njenom sajtu se navodi da je ona prvenstveno smeštena u Los Anđelesu i da svoje vreme deli između Londona i „profesionalnih događaja“, kao što je Šonova turneja, širom sveta.

 Džozelin je rođena 1972. godine, što znači da je od Šona starija 27 godina. 

Džozelinina veb stranica takođe opisuje njeno radno iskustvo, a primećuje se da ona radi sa Šonom otkako je krenuo na svoju svetsku turneju u znak podrške svom istoimenom albumu 2018. Takođe je postavila gomilu slika sa pevačem "In Mi Blood" od tada, uključujući i neke slatke rođendanske poruke.

Kao dokaz da je započete ljubav, na svom Instagram profilu je objavila fotografiju sa Sonom. Tada je krenula  njihova romansa.

 

 

Više puta ih je paparraco "hvatao" na različitim mestima, čak je dok je bila u automobilu sa njim obukla i majicu na kojoj je pisalo "volim te bebo", pa se mi pitamo da li je baš to znak njihove ljubavi ili među njima ipak nema ništa konkretno?


 

 

Komentari (1)
Loading
sara
24.02.2023 10:07

Iskompleksirana i nastrana kiropraktičarka!!!!.