Manekenka pozirala u bikiniju u 58 godini: Iako je snimak sve ODUŠEVIO, iza mladalačkog izgleda kriju se bizarne navike

Vesti 15.12.2022 09:28 0

Australijska manekenka El Mekferson oduševljava svojim fenomenalnim izgledom i u šestoj deceniji i opravdava nadimak "Telo" koji je dobila pre više od tri decenije

Manekenka pozirala u bikiniju u 58 godini: Iako je snimak sve ODUŠEVIO, iza mladalačkog izgleda kriju se bizarne navike

Shutterstock

Naime, ona je na svom Instagram profilu postavila snimak na kojem pozira u bikiniju i kratkom džemperu i oduševila fanove.

Iako joj niko ne bi dao 58 godina, Eli može da se za svoj izgled zahvali redovnom treniranju, meditaciji i specifičnom načinu ishrane.

„Svakog dana vodim računa o svom umu, telu i duhu vežbajući vežbe disanja i meditaciju, koja traje oko 25 minuta, bilo da slušam instruktora ili meditiram u tišini“, napisala je između ostalog, a poznato je i da ona najčešće ustaje u 5 ujutru i da tada meditira, a zatim praktikuje stvari, koje joj pomažu da održi vitku liniju, a mnogi ih smatraju bizarnim.

Nakon toga sledi ispijanje čaše tople vode s limunom, a u nju dodaje i malo kajenske paprike, kako bi se razbudila. Kafu ne preferira i izričito je izbegava.Njena ishrana se bazira na sirovom voću i povrću, a njen prvi obrok u danu je zapravo smuti od semenki konoplje, vode i njenog proteinskog praha. Kada ogladni, ponovo popije smuti.


El je započela karijeru modela 1980-ih, kada je pozirala za "Sports Illustrated". Pojavila se u filmovima „Sirene”, „Ogledalo ima dva lica”, „Betmen i Robin”, „Edž” i „Južni Kensington”. Zanimljivo je ida se pojavila i u seriji "Prijatelji". Vlasnica je linije donjeg veša "Elle Macpherson Intimates" i linije proizvoda za negu kože "The Body".
 

Komentari (0)
Loading