Naše heroine: Ove reči su dokaz da je Tijana Bošković Naj žena

K.Ć. Vesti 16.10.2022 10:21 0

Srbija je u finalu Svetskog prvenstva pobedila Brazil sa 3:0 i to za 81 minut

Naše heroine: Ove reči su dokaz da je Tijana Bošković Naj žena

Profimedia

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je drugu uzastopnu titulu prvaka sveta savladavši u finalu Brazil sa 3:0 u setovima.

- Toliko sam srećna i ponosna na sve što godinama radimo, još jedna svetska titula, druga zaredom, mislim da to teško polazi za rukom. Ove devojke su, od prve do poslednje, herojine, veliki profesionalci. Mnogo je rada uloženo, zato je sve ovo zasluženo, verujte mi - rekla je Boškovićeva, a prenosi Žurnal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Bošković (@coti_18)

 

Tijana Bošković je deo odbojkaške reprezentacije Srbije od 2014. godine, a o njenom talentu govori činjenica da je u svom debitantskom nastupu na Svetskom prvenstvu bila najbolja poenterka srpskog tima. Na Evropskom prvenstvu održanom 2017. u Azerbejdženu sa reprezentacijom je osvojila zlatnu medalju i proglašena za najkorisniju igračicu turnira (MVP) – a taj neverovatni uspeh ponovila je i sada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Bošković (@coti_18)

 

Srpska odbojkašica je iz meča u meč vodila tim do pobede i na kraju je dobila nagradu za najbolju igračicu Svetskog prvenstva.

- Ostala sam bez teksta… Ne znam šta da kažem. Ovaj tim, ove devojke, stručni štab… Završile smo turnir bez poraza! Mnogo sam ponosna na sve ove devojke, na ceo tim - rekla je malo po završetku meča koji im je doneo zlatne medalje.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading