Preko 82 miliona pregleda: Približila se grobu, uzela telefon, a ono što je videla ganulo je do suza, ovo morate da vidite!

Vesti 05.04.2024 21:38 0

Porodica ovog para je snimila nekoliko njihovih najlepših uspomena...

grob

Shutterstock

Postoje stvari koje su tako male, a uspeju da nas prosto oduševe i izmame nam osećaj u sekundi. Te sitnice su mnogo veće i važnije nego što mislimo i često imaju veze sa našim najdražima jer oni imaju posebno mesto u našem srcu.

To dokazuje i video objavljen od strane TikTok stranice pod imenom ,,remember.well.us" na kom je predstavljena divna ideja produžavanja života nakon smrti. Video je s razlogom sakupio preko 82 miliona pregleda i brojne komentare prepune ljubavi.

Grob sa QR kodom

U video gorepomenute stranice vidi se grob sa QR kodom. Kada je osoba prišla grobu i telefonom slikala kod, otkrila je predivnu uspomenu jednog para.

 

Porodica ovog para je snimila nekoliko njihovih najlepših uspomena, među kojima su gledaoci mogli da vide kako par pleše i razmenjuje nežnosti. Stranica je objasnila da se ovi QR kodovi zalepe na grob i da imaju ulogu produžavanja uspomena nakon što se nečiji život okonča.

Pratioci su pojurili ka odeljku za komentare kako bi ostavili svoje utiske. Posebno su se istakli sledeći: ,,Jako, jakoo lepo" ; ,,Nadam se da ću moći da uradim ovo kako bih sačuvao uspomene mojih roditelja" ; ,,Satima bih šetala gobljem gledajući ovo" ; ,,Bukvalno bih se rasplakala"...  

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading