Ono što je ova majka doževila, svakome može da se desi: "Moj sin je jedno odbačeno i izostavljeno dete u razredu, boli me srce"

Vesti 10.06.2023 16:22 1

Uznemirena majka je priznala da je njen osmogodišnji sin došao kući uplakan

dečak

Shutterstock

Odrasli ponekad vole da budu isključeni sa poziva na zabave kako bi veče proveli u miru, ali za decu to može da bude prilično traumatično. Jedna majka je na Redditu priznala da je bila slomljena kada se njen osmogodišnji sin vratio kući plačući nakon što je bio jedino dete u razredu koje nije pozvano na rođendansku zabavu, prenosi Mirror.

Majka je napisala: „Moj sin je bio razočaran i tužan jer je slavljenik podelio rođendanske pozivnice svim svojim drugovima iz razreda osim njemu. To se dogodilo u odeljenju sa 18 učenika. Na pitanje mog sina zašto nije dobio poziv, slavljenik je uz širok osmeh odgovorio da jednostavno nije ušao na spisak”. Majka tvrdi da se njen sin i slavljenik dobro slažu kada su sami, ali je taj dečak zao prema njenom sinu kada je sa prijateljima.

„Nemam problem što moj sin nije pozvan – to je njegova zabava i on može da pozove koga hoće. Ali čini se nepotrebno okrutnim da namerno isključi mog sina, i to samo mog sina, pred svojim vršnjacima u školi. „Moj sin već ima poteškoća da se uklopi i nađe prijatelje za sedenje i igranje tokom ručka i odmora“, kaže ova tužna majka.

Ona tvrdi da je njen sin bistar i ljubazan, ali ga mnogi smatraju pomalo neobičnim zbog ljubavi prema konjima, parnim mašinama i staroj muzici. Brine se da će mu u školi biti još teže sada kada je ovaj dečak signalizirao ostalim drugovima iz razreda da njenog sina treba odbaciti i isključiti iz društva.

Majka ne želi da na napravi dodatne probleme svom sinu, ali bi želela da razgovara sa njegovom učiteljicom i direktorom škole kako bi joj objasnili svoju politiku podele rođendanskih pozivnica. Priznaje da deo nje želi da osramoti roditelje ovog dečaka kroz roditeljsku grupu, ali zna da bi to na kraju još više povredilo njenog sina. "Prosto mi se slama srce kada pomislim na slavljenika i još neke klince koji će mom sinu trljati ovu zabavu u lice svakog dana, narednih nekoliko nedelja, u školi, i on će se osećati odbačeno i izostavljeno", dodala je ona. .


Otkako je podelila svoju zabrinutost, njen post je do danas prikupio preko 500 komentara. Jedan korisnik je priznao: „Čoveče, da sam saznao da je moje dijete nekoga isključilo, otkazao bih celu njihovu prokletu zabavu.“ Drugi je predložio: „Moguće je da su roditelji, u stvari, uputili pozivnice za svako dete u razredu, a njihov sin je jednostavno odlučio da vašem sinu ne da njegovu. Zato bi bilo najbolje da prvo pitate pre nego što optužujete roditelje”.
Komentari (1)
Loading
ranko
10.06.2023 19:25

Ljudi dana snikako d a shvate d asu djeca okrutna ,Roditelji su glavni krivci kao i drzav asa svojim pametovanjem o djecijim pravima ,niko ne kaze d a batinom treba vaspitavati al treba d ase jasno kaze gdje je granica maltetiranja od kaznjavanja ..Dans nekom djetetu ne smijete nista reci pogotovo nastavnici u skolama ..Zato i dolazi do ovih stvari d a se pojedini bolesnici od t e djece postave kao vodje i maltretiraju koga nadju i mogu.