Bračni par se odlučio za treće DETE: Kada je žena ostala trudna saznali su za IZNENAĐENJE u koje niko nije mogao da poveruje

Vesti 13.12.2022 09:45 0

Bračni par je odlučio da dobije treće dete, a dočekalo ih je najveće iznenađenje koje niko nije mogao ni da sanja. Žena zatrudnela sa petorkama

Bračni par se odlučio za treće DETE: Kada je žena ostala trudna saznali su za IZNENAĐENJE u koje niko nije mogao da poveruje

Printscreen/Instagram

 

Kada su Ejmi i Čed Kempel hteli da zasnuju porodicu, nisu imali lak početak. Posle dve godine bezuspešnih pokušaja da zatrudni, Ejmi je urađena oplodnja i zahvat je uspeo, zatrudnela je sa blizancima – dečacima.

Nažalost, trudnoća se završila prevremenim porođajem u 22. nedelji. Dečaci Maršal i Spenser su rođeni živi, ali nisu bili dovoljno razvijeni da prežive. Slomljeni roditelji nisu odustali od želje za decom i pokušali su ponovo i dobili ćerku Savanu, a dve godine nakon toga i ćerku Ejveri.

Ali svako ko je doživeo pobačaj ili gubitak deteta tokom ili tokom porođaja zna da trudnoća više nije ista.

- Nakon gubitka Maršala i Spensera, pre nego što se rodila naša najstarija ćerka Savana, moje iskustvo trudnoće se promenilo. Kada smo ponovo pokušavali da dobijemo bebu, svaki dan sam bila nervozna. Da li ću danas izgubiti bebu? Hoće li se roditi prerano? Nisam mogla da uživam u trudnoći i celom procesu čekanja deteta - rekla je Ejmi, ali kako su Savana i Ejveri odrastali, došlo je vreme da odluče da li da pokušaju da dobiju treće dete.

 

 


Žena je želela da se zaustave na dvoje dece, ali je muž želeo još jedno

 

Ejmi je težila da ih zadrži dvoje dece, ali Čed je zaista želeo još jedno dete.

- Često sam bila sama sa starijom ćerkom jer sam mama koja ostaje kod kuće, a kada smo dobili drugo dete, danju sam bila u manjini. Nisam više imao toliko vremena sa njom pa sam se osećao krivim, depresivno jer je teško biti mama sa bilo kojim brojem dece. I uz sve pokušaje da zatrudnim i pobačaje, bilo je u redu da imam dvoje dece - rekla je ona.

Ali par je ipak odlučio da ima treće dete, i dobili su najveće iznenađenje o kome niko nije mogao da sanja. Ejmi je zatrudnela sa petorkama!


- Odmah smo pomislili, kako će njeno telo da iznese trudnoću od pet godina, ako ne može da nosi dve do termina... Bili smo prestravljeni - rekao je Čed.

Našli su najbolje doktore koji će pomoći Ejmi da održi trudnoću što je duže moguće.

Ejmi je rodila petorke u 27. nedelji

- Kada smo razmišljali o krajnjem cilju, bili smo spremni za realnost da možda nećemo dovesti kući sve bebe - rekla je Ejmi.

Na sreću, Ejmi je rodila petorke u 27. nedelji, a bebe su u to vreme bile na neonatologiji 63 dana. Roditelji u početku nisu mogli da veruju, ali su onda videli kako bebe napreduju i shvatili da će kući doneti pet zdravih beba: Linkolna, Noelu, Grejsona, Prestona i Gabrijelu.

 

 


Devetočlana porodica preselila se iz Kalifornije u Ajdaho, a majka kaže da iz dana u dan uče kako da budu roditelji petoro dece istih godina plus dve starije ćerke. Nemaju mnogo vremena za sebe, a briga o velikoj porodici je i finansijski veoma zahtevna.

 

Velike sestre još nisu dovoljno velike da pomognu, ali su veoma ponosne na svoju mlađu braću i sestre. Savana svima govori da kod kuće imaju petorke.

- Jedva čekam porodični odmor, odlazak na bazen, božićna jutra kada shvate šta je Božić i kada ih obučemo za crkvu. Mislim da je ovo super, kao da živimo u bajci. Sve mi se sviđa - rekao je Čed za Parents.com.

 

BONUS VIDEO - Ispovest Velke Gelić, majke koja je sinu dala svoj bubreg

 


 

 

Komentari (0)
Loading