Moderna obuća za proleće: Udobna je, slaže se uz sve, obožavaju je Dženifer Lopez i Kendal Džener, a može se kupiti za 2.000

Vesti 18.04.2024 17:49 0

Trendovi se stalno vrte u krug, a sada su se vratile u modu cipele koje mnoge žene obožavaju.

baletanke

Profimedia

Ravne cipele popularne su već neko vreme, a najpopularniji model ovog proleća su baletanke. Ravne, udobne, u raznim bojama i modelima, mogu da se kombinuju na razne načine. Verovatno ih zato već obožavaju i mnoge poznate dame.

Da će baletanke biti hit ovog proleća nedavno je na svom Instagramu potvrdila i Kendal Džener. Popularna manekenka je objavila fotografije na kojima pozira u jednostavnom sportskom kompletu koji je upotpunila crnom torbom i baletankama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

 

Iako neke žene baletanke najčešće nose uz farmerke ili lepršave haljine, Kendal je pokazala da pristaju uz gotovo sve. Međutim, ona nije jedina slavna osoba koja uživa u nošenju ove ravne obuće. Obožavaju ih i Dženifer Lopez, Kejti Holms i brojne druge glumice, pevačice i influenserke.

baletanke

Profimedia

 

Ako je suditi prema trendovima na društvenim mrežama, ali i najnovijim kolekcijama modnih brendova, ovog proleća najpopularnije će biti klasične baletanke s mašnicom ili bez nje, kao i malo elegantniji modeli od pliša. 

 

baletanke

Printscreen/Zara

 

 

Kod nas se mogu kupiti već od 2.000 dinara, a kožne koštaju od 4.000. Cena ove obuće zavisi od materijala i brenda. 

Komentari (0)
Loading