Idealan izbor za proleće: Haljina u "old money" stilu osvojila modni svet, potpuni je hit među trendseterkama

Olja Jelić Vesti 10.04.2024 11:35 0

Zarina haljina je apsolutni hit među trendseterkama

Haljina

Printscreen/Instagram

Old money” estetika proteklih je meseci pomalo pala u drugi plan zbog novih maksimalističkih trendova, no činjenica je kako je ovaj stil inspirisan krojevima i siluetama koji ustvari nikada ne izlaze iz mode. Prirodni i kvalitetni materijali, klasični krojevi i minimalistička elegancija samo su neka od ključnih obeležja zašto se trendseterke rado vraćaju ovim stilovima.

Modeli modne kuće Chanel bili su i ostali sinonim za bezvremensku eleganciju, stoga nije neobično kako su se na talasu “old money” trenda u ponudi pojavili brojni komadi vidno inspirisani estetikom kultnog francuskog brenda. Baletanke, koordirani kompletići i, naravno, nezaobilazni tvid preplavili su popularne trgovine, izazvavši veliki interes među kupcima.

 

 

 

Tako se u novoj Zara kolekciji pojavila šik kratka haljina u beloj boji, izrađena od strukturiranog materijala koji izgledom podseća na tvid, ali je sastavom prilagođen toplijem vremenu. Haljina uključuje upečatljivu metalnu dugmad i našivene džepove, a zahvaljujući ravnom kroju i zvonolikoj suknji postiže profinjenu siluetu u duhu šezdesetih. Haljinu smo uočili u kombinacijama modnih influencerki na Instagramu pa je očito kako je u pitanju novi Zara bestseler. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading