,,Dečko mi je van grada": Dru Barimor konačno otkrila misteriju legendarne majice, nosila je na premijeri čuvenog filma iz 2003.

Vesti 30.03.2024 17:28 0

Tada je majicu ukomponovala sa ogrlicom sa priveskom od polumeseca i metalik zelenom senkom za oči i običnim olovkom za oči...

Dru Barimor

Foto: AP

Dru Barimor se vraća ikonskoj majici sa sloganom.

U video snimku objavljenom na društvenim mrežama u petak glumica (49) je vratila jedan od svojih najikoničnijih izgleda, poznatu ,,grungy" majicu sa natpisom: „Dečko mi je van grada“ koju je nosila na premijeri filma ,,Čarlijevi anđeli 2: Totalno zagušenje" 2003. godine.

„Kupila sam je u starinskoj prodavnici u Ist Vilidžu u Njujorku“, objasnila je Dru u videu dok je nosila širu verziju te majice.

Bila je sa svojim tadašnjim dečkom, bubnjarom grupe ,,The Strokes", Fabriciom „Fabijem“ Moretijem, kada je kupila košulju, koju je zgodno izvukla iz svog ormana u noći događaja na crvenom tepihu.

„Iz bilo kog razloga, bila sam u fazonu, neću da nosim haljinu, samo želim da obučem majicu. Onda mi je neko našao zgodne kožne pantalone i rekla sam, mislim da treba tako da se pojavim na premijeri“, dodala je ona. 

Tada je majicu ukomponovala sa ogrlicom sa priveskom od polumeseca i metalik zelenom senkom za oči i običnim olovkom za oči.

U međuvremenu, njene koleginice Lusi Lu i Kameron Dijaz blistale su se u svečanijim haljinama - Lu u crnoj haljini i Diaz u seksi tamno tirkiznoj toaleti na jedno rame.

Pre nego što je uopšte zakoračila na tepih, Barimorova je snimljena kako nosi majicu i drži flašu i čašu šampanjca dok su ona i Dijaz hodale na premijeru, prenosi People.

„Unajmila sam stari školski autobus sa božićnim lampicama i visećim gumenim pilićima da nas odveze tamo! Bila sam u fazonu 'veruj mi! Biće zabavno pojaviti se ovako! A onda se pokvario! Hauba je bukvalno počela da se „puši“, otkrila je Barimorova kako je došlo do tog trenutka u objavi na Instagramu 2020.

„Dobra vremena“, rekla je prisećajući se poznate fotografije u epizodi njene emisije iz novembra 2022.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading