Modna ikona današnjice: Kajli Džener u crnom od glave do pete, a ovaj kontroverzni detalj je svima zapao za oko

Olja Jelić Vesti 06.03.2024 12:28 0

Čizme Kajli Džener izazvale su podeljene reakcije

Kajli Džener

Printscreen/Instagram

Kajli Džener je prošlog je vikenda za poslepodnevni izlazak u Kalabasasu, u Kaliforniji, odabrala dva još uvek neobjavljena komada od Jacquemusa - strukturiranu mini haljinu u stilu sakoa i crne kožne čizme sa otvorenim prstima, poznate kao čizme-japanke.

Iako na prvi pogled mogu da izgledaju kao nespojiva kombinacija, čizme-japanke su pronašle svoje mesto u svetu mode. Posebno su bile popularne u ranim 2000-ima, kada su ih nosile brojne poznate osobe, ali i drugi. U poslednjih godinu do dve svedočimo povratku modnih trendova iz 2000-ih, što objašnjava popularnost ovog, po mnogima, kontroverznog tipa obuće.

Izgleda bolje nego ikad

Što se tiče dodataka koje je Kajli odabrala, odlučila se za torbu LeVanito od sjajne kože sa krokodilskim uzorkom, koja se trenutno ne može kupiti. Osim neobičnog izbora obuće, ostatak njenog izgleda bio je prilično suzdržan. Nosila je diskretnu šminku, a kosa joj je bila stilizovana u opuštene talase i raspuštena.

Mnogi su na društvenim mrežama poput X-a, TikToka i Instagrama komentarisali njenu odevnu kombinaciju, a posebno su se osvrnuli na čizme. "Vau, iznenađena sam", "Predivno", "Ova žena je savršena", "Curo, izgledaš top", "Sviđa mi se ova kombinacija", "Niko neće ništa reći o čizmama?", "Ne, ne, ne", "Gde su joj čizme?".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading