Opada vam kosa? Sa ovim uljem koje košta samo 140 dinara zauvek ćete rešiti ovaj problem

Tamara Dronjak Vesti 15.12.2023 10:51 0

Od svih preparata i ulja za rast kose koja danas imamo u upotrebi, jedno se posebno izdvojilo upravo po fenomenalnim rezultatima koje daje za kratko vreme

kosa

Printscreen/TikTok/jackie.wyers

Od svih preparata i ulja za rast kose koja danas imamo u upotrebi, jedno se posebno izdvojilo upravo po fenomenalnim rezultatima koje daje za kratko vreme.

Ulje piskavice

Shutterstock

 

Ne postoji osoba koja ne bi volela da ima lepu, negovanu, dugu kosu. Međutim, ukoliko ste mislili da je ovako nešto teško dobiti, te da su gustina i dužina isključivo stvar genetike - varate se. 

Bitno je pronaći proizvode koji vam odgovaraju , ali i zaštititi kosu od štetnih uticaja na pravi način, ali to ne znači da određene "procese" ne možete malo i da ubrzate i dobijete frizuru koju priželjkujete za kraće vreme. 

Zapravo, u poslednje vreme, društvene mreže ne prestaju da bruje o fantastičnom prirodnom proizvodu koji transformiše kosu od korena do vrha, sprečava opadanje, i ubrzava rast, i reč je o semenu piskavice ili grčkom semenu kako ga još zovu, a koje se može kupiti po ceni od samo 140 dinara za 100 grama, prenosi Wanted.

Ovaj moćni sastojak lako se može koristiti kako u formi ulja, tako i sirovo - kao maska.
Oni koji ne vole domaće maske ili ulja, mogu nabaviti u apotekama ili nekim drogerijama već gotov serum koji se nanosi pre svakog pranja ili posle zavisno od upotrebe. 

PRIPREMA

U nastavku vam otkrivamo kako da napravite ulje od piskavice koje transformiše frizuru iz korena.

Potrebno:

2 kašike semenki piskavice
50 ml bademovog ulja
2 supene kašike ricinusovog ili ruzmarinovog ulja
destilovana voda
flašica ili teglica
cediljka ili gaza

 

Komentari (0)
Loading