Ova nijansa plave kose dominiraće ove jeseni: Luksuzni zlatni tonovi kao osvežavajuća promena

Olja Jelić Vesti 17.10.2023 18:18 0

Ova izuzetno privlačna nijansa plave donosi svežu promenu u svet bojenja kose, ističući se svojim kremastim i zlatnim tonovima.

Điđi Hadid

EPA

Društvene mreže ponovno su postale izvor za modne i bjuti trendove, a najnovija senzacija je "trophy" plava kosa. Ova nijansa plave kose postala je hit među trendseterkama, a dobra je promena od svih tamnih i zagasitih nijansi koje često viđamo tokom jesenskih i hladnijih meseci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

"Trophy blond" nova je nijansa plave koja meša kremaste tonove sa zlatnim tonovima. Ovo stvara prekrasnu višetonsku boju koja izgleda prirodno osunčana. Dok je trophy plava usmerena na tople, zlatne podtonove, kremasti tonik uravnotežuje sve medene boje. Ova nijansa je luksuzna i dramatična.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jodie Comer (@jodiemcomer)

 

 

Boja je osvežavajuća i neverovatno privlačna, čime se postavlja kao jedan od najzanimljivijih trendova u svetu bojenja kose ove sezone. U jesen su ove boje vrlo popularne jer ljudi žele da im boja kose pristaje uz ten kože, a zlatni topliji tonovi plave popularni su u hladnijim i tamnijim mesecima jer su mekši na koži.

Naravno, postizanje trophy plave kose može biti izazovno, a kvalitetni proizvodi i pravilna njega kose ključni su za očuvanje ove predivne nijanse.

 

@najzena.rs Kako da napravite savršenu frizuru za 5 minuta? 😍 Ovo je zaista jedan od najjednostavnijih i najbržih načina za pravljenje punđe. Za svega nekoliko minuta možete same napravite savršeno stilizovanu frizuru. ☺️ @oliverakonatar 💃 #fyp #fypシ #žena #najžena #frizure #frizurezasveprilike ♬ Vibes - ZHRMusic

 

 

Komentari (0)
Loading