Šakira ponovo na meti zbog neprikladnog stajlinga na finalu Vimbldona: "Mogla je jednom da se obuče kao normalna osoba"

Vesti 17.07.2023 21:00 1

Iako Vimbldon nema zvaničan kodeks oblačenja, osim zabrane nošenja odeće sa uvredljivim ili političkim sloganima, ljubitelji tenisa se pridržavaju neformalnog pravila koje promoviše elegantan stil

Šakira

EPA

Na tribinama se najčešće mogu videti neutralne boje i boje zemlje, a prugasti uzorci su veoma popularni, kao i luksuzne haljine, Oxford majice i Polo odela.

Ipak, Šakira očigledno ne smatra da je britanski stil obavezan za najprestižniji teniski turnir, pa je odlučila uneti malo španske vreline.

Za finale Vimbldona, Šakira se pojavila u Moschino Jeans trompe l'oeil teksas košulji i brushalteru istog dezena, koju je uparila sa belom Mugler torbom i Carrera FLAGLAB 14 naočarima čije su boje savršeno se uklopile uz celokupni izgled. Pratioci Vimbldona su odmah reagovali u komentarima na Šakirinu odeću, izražavajući nezadovoljstvo zbog izbora džinsa, piše zadovoljna.nova.rs.

"Potpuno neprikladna odeća za ovaj događaj“, "I tek tako… Vimbldonski standard je spušten", "Mogla je jednom da se obuče kao normalna osoba", samo su neki od komentara.

Istina je da Šakira ne propušta priliku da istakne svoje savršeno oblikovane trbušnjake i seksepilne bokove. Kao pevačica hita "Hips Don't Lie", ona se smatra jednom od najzgodnijih i najlepših žena na svetu, delom zahvaljujući trbušnom plesu za koji je poznata i koji uvek oduševljava publiku na svojim koncertima. Ipak, Šakira, kao u svojoj pesmi "She Wolf" (vučica), sledi samo svoja pravila i ne dozvoljava da je bilo ko ograničava – i u tome izgleda fantastično.

Komentari (1)
Loading
zora
18.07.2023 05:48

Kako se oblaci normalna osoba na 40 stepeni? Odelo,kravata,cipele. Ustogljeni Britanci. Treba im malo onih koje ne podnose ili onih koje su nekada nenocidirali u bivsim kolonijama koji ce im pokazati kako se lakse dise.