Ko su "Tomato devojke": Nemaju veze sa kulinarstvom, a glavne su zvezde Instagrama - Svi poludeli za trendom

Slobodanka Ćorić Vesti 12.06.2023 20:14 0

Trend koji podrazumeva "leškarenje na terasi, lanene haljine, dobru literaturu i prirodnu bjuti rutinu" osvojio je društvene mreže

tomato devojke

Printscreen/Instagram

Još jedan trend zavladao je društvenim mrežama, iako mnogima nije jasno o čemu se uopšte radi. Zove se "tomato devojke", a prva asocijacija je kuvanje. Ipak, to nije kulinarski, već modni trend. Osvojio je devojke širom sveta, pa tako na društvenim mrežama možete da pronađete mnogobrojne fotke i snimke pod novim heštegom. O čemu je zapravo reč?

Kažu da je leto pravo vreme da ga primenite, naročito ako idete na odmor. Ovaj trend podrazumeva mediteranski modni stil koji odiše ležernim načinom života. Cilj je da se sve prikaže onako kako i jeste - prirodno. Devojke obično poziraju u belim, lepršavim haljinama, a na fotkama se vide sunce, veselje ili nostalija i romantika.

Devojke obično imaju preplanulo lice i kosu koju nisu isprale od morske vode, sede u pletenim foteljama, a čitavu atmosferu krasi sunce. Pojedine "tomato devojke" u ovaj trend ubacuju retro hobije, poput čitanja starih romana, slušanja bakinih saveta za negu kože, pripreme svežeg paradajza iz bašte kojima se dodaje maslinovo ulje i so.

Trend koji podrazumeva "leškarenje na terasi, lanene haljine, dobru literaturu i prirodnu bjuti rutinu" osvojio je društvene mreže. Cilj je da se živi što jednostavnije i u skladu sa prirodom. Osim bele, u trend se uklapaju i bež nijanse bež, kao i ostali prirodni tonovi. Pogledajte kako izgleda jedan dan "tomato devojke":

Komentari (0)
Loading