OK, objasnite nam kako se NOSI ova SUKNJA? Dizel je izbacio KOMAD koji izgleda kao KAIŠ, a košta preko STO HILJADA dinara

Vesti 12.11.2022 14:41 0

Modna influenserka Adrijen Reau podelila je svojo iskustvo sa suknjom, za koju je prvobitno rekla da je očarala

OK, objasnite nam kako se NOSI ova SUKNJA? Dizel je izbacio KOMAD koji izgleda kao KAIŠ, a košta preko STO HILJADA dinara

Printscreen/Instagram

Dizelov modni komad premijerno je prikazan na Milanskoj nedelji mode, u okviru kolekcije jesen/zima 2022, a Adrijen je za platila hiljadu dolara, što je otprilike 113000 dinara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADRIENNE REAU (@ageorama)

Njen video na TikToku je pregledan više od 5 miliona puta. Iako je istakla da se prvobitno zaljubila u ovu suknju, ipak je utvrdila da je ista nepraktična i da ne stoji najbolje.
Smeđa mikro suknja od kože, nosi se kao široki kaiš, a zakopčava se jednostavnim čičkom. Sa prednje strane je ukrašena velikim monogramom brenda, slovom D. Iako je krajnje nepraktična, Adriejen nije odolela elegantnom izgledu ove mini suknje i odlučila je da je zadrži. „Volim da nosim mini suknje i znala sam da moram da je imam“, rekla je Adrijen za Insajder. "Ona je legendarna i zvezda trenutka, razumem da nije svaka moda praktična!", dodala je influenserka.
 
Komentari (0)
Loading