Ako vodite BITKU SA PODBRATKOM ovi saveti će vam POMOĆI da ga skorz SAKRIJETE

Vesti 08.03.2022 17:20 0

Podbradak često kod ljudi koji ga imaju izaziva neprijatnost i nelagodnost

podbradak

Shutterstock

Vrat je deo tela, gde se naslage teško skupljaju, ali neke su osobe podložne gojenju u tome.

Pobradak se može vremenom skinuti vežbom i dijetom, ali do tad imamo par saveta kako da ga sakrijete. 

  • Frizura​​

Ako imate dužu kosu, prava frizura za vas je zavezana kosa u rep. Izdužuje vrat i lice, pa se tako podrbrak neće toliko isticati. Takođe i kratke frizure u bob varijati mogu dati na volumen, te će učiniti da podbradak izgleda mršavije. 

  • Šminka

Šminka je stvorena da sakrije naše sve nesavršenosti i tako istakne sve ono lepo na nama. Podbradak možete sakriti sa konturisanjem lica, tako što ćete na predelu brade stavljati tamnije nijanse krem, dok delove koje želite da istaknete nanesite belom nijansom. 

  • Nakit

Zaboravite ogromne i glomazne minđuše koje svima upadaju u oči, i zamenite ih sa manjim minđušama. Manje minđuše su diskretan dodatak, dok veće minjuše idu direkt prema podbratku i  vratu, a pogleda u tom delu svakako da hoćete da izbegnete. 
 

  • Odeća

Sve stvari sa previše slojeva treba da izbegavate. Marame i povezi oko vrata odmah možete da bacite u smeće i zamenite sa majicama koje imaju ili V izrat ili kragne. Fokus ne treba da bude na nečemu što želite da sakrijete, već obrnutno, zato se ovakav tip odeće i preporučuje.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading