U ovih pet zanimanja ima najviše preljubnika: Advokatica raskrinkala varalice i izazvala burne reakcije

Olja Jelić Vesti 29.03.2024 20:28 0

Advokatica specijalizovana za razvode brakova otkrila je pet zanimanja u kojima, prema njenom iskustvu, ima najveći broj preljubnika, nakon čega je izazvala žestoku raspravu na društvenim mrežama

Advokatica

Printscreen/Instagram

Advokatica specijalizovana za razvode brakova otkrila je pet zanimanja u kojima, prema njenom iskustvu, ima najveći broj preljubnika, nakon čega je izazvala žestoku raspravu na društvenim mrežama.

Popis Kejt Simons u kratkom je periodu prikupio nekoliko hiljada pregleda na Instagramu, a mnogi su se složili s njenom teorijom.

"Pitali ste me pa sam podelila s vama najčešće varalice u vezama. Slažete li se s ovime?", rekla je na početku videa pa krenula od zadnjeg prema prvom zanimanju.

Na zadnje mesto advokatica je stavila pilote i stjuardese kao partnere koji najčešće varaju u vezama, zatim muškarce u vojsci. Na treće mjesto pozicionirala je konobare, na drugo policijske službenike, a prvo mesto rezervirala je za vatrogasce.

 

 

 

I dok su se neki pronašli u njenom opisu i složili s onim što je ispričala, drugi su je dočekali s komentarima osude ističući kako poznaju ljude koji se bave tim profesijama, i da to ne mora biti tako.

"Svi vatrogasci koje poznajem su pravi porodični ljudi", "Kao vatrogasac, ne mogu se složiti s ovim", bili su neki od komentara.

Jedan korisnik ju je osudio, rekavši da bi njezin popis mogao izazvati paranoju kod partnera. "Karakter, ne karijera. Pogledajte karakter osobe", zaključio je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading