Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. mart: Škorpijama emocije kao ringišpil, Ribe da se čuvaju porodice

Vesti 24.03.2024 19:15 0

Pogledajte vašu najnoviju astro prognozu...

horoskop

Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

Ovan 

U narednom periodu od vas se očekuje mnogo više nego obično i biće aktivna poslovna strana do kraja nedelje. Nemojte se iznenaditi svojom reakcijom kada je u pitanju ljubavni odnos jer partner je generalno pun iznenadjenja u narednih nekoliko dana. 

 

Bik

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu i svemu onome što ste zapostavili od ranije. Sve dobre stvari koje ste uradili za druge, sada se vraćaju u vidu dobrih poslovnih odluka. Zdravlje je odlično. 

 

Blizanci

Vaša posvećenost poslu se isplati zato što će Saturn vratiti neke stvari iz prošlosti na koje ste bili poslovno jako uspešni. Ljubavni odnosi u drugom planu jer partner ima potrebu da se posveti stvarima koje nemaju veze sa vama. Problemi sa kolenima. 

 

Rak 

Vaša poslovna situacija od danas je totalno u suprotnom pravcu od onoga što ste očekivali i planirali. Nemojte dozvoliti da vas sve to poremeti jer imaćete podršku ljudi sa kojima sarađujete u vezi svega onoga što nas čeka na poslovnom planu. Partnerski odnosi je u stagnaciji. 

 

Lav

Ovo je period kada se stvari stabilizuju zahvaljujući vašoj potrebi za komunikacijom i organizacijom kojom ste skloni. Osoba u znaku Vodolije vam nije podrška kroz posao kojim se bavite pa je najvažnije da se mnogo više okrenete sebi i svojim sposobnostima i aktivnostima. 

 

Devica 

Danas ćete biti okrenuti novim predlozima što se tiče posla i najvažnije je da budete koncentrisani na ono što pričate i na one odluke koje ćete doneti u vezi posla narednih nekoliko dana. Povedite malo više računa o zdravlju.

 

Vaga 

Dan počinje lepim vestima iz inostranstva u vezi nekog putovanja ili u vezi poslovne odluke koja vas čeka za budućnost. Dobijate podršku od osobe u znaku Jarca koja vam već neko vreme stvara neprilike i želite da konačno završite tu poslovnu priču. 

 

Škorpija

Čujete se naglih emotivnih preokreta kojima možete biti skloni zbog izlive ljubomore na koje uvek odreagujete kod partnera. Partner već neko vreme ima problem da se izrazi do kraja o načinu komunikacije zbog njegovih unutrašnjih sukoba sa sobom. 

 

Strelac 

Vaša poslovna situacija nije stabilna jer ćete imati mnogo toga da saopštite partneru i drugim ljudima. Ne želite da izgubite dobre povoljne poslovne prilike ali to je do vas a ne do drugih ljudi. Zdravlje je odlično.

 

Jarac

Ovo je veoma dobra prilika da se okrenete sebi i svemu onome što donosite svakodnevno kao emotivne odluke sa partnerom. Partnerski odnos može da bude bolji onog momenta kada naučite da poštujete drugu stranu kada su u pitanju poslovni planovi i novac..

 

Vodolija

Čuvajte se svega onoga što dolazi do vas u vidu informacija koje mogu biti jako poverljive i koje se tiču poslovne situacije koja nije razrešena do kraja. Osoba u znaku Lava vam daje poslovnu podršku koja je izuzetno stabilna i konkretna..

 

Ribe 

Vaša situacija je veoma nezahvalna posebno kada su u pitanju odnosi u kući jer mlađi član porodice već neko vreme ne dozvoljava da izrazite sebe i svoj način razmišljanja. Čuvajte se naglih preokreta kada su u pitanju odnosi u krugu porodice.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading