Spremite se za fenomenalan događaj na nebu: Stelijum u Biku, koji se posle jednog veka vraća i donosi napredak za ova 3 znaka

Slobodanka Ćorić Vesti 22.03.2024 14:30 0

U astrologiji postoji takva stvar kao što je Stelijum - to je skup planeta u jednom znaku ili sektoru horoskopa, koji energetski podređuje ceo život osobe službi ove sfere

planete

Shutterstock

Spremite se za velike promene u karijeri jer stiže Veliki Stelijum u Biku, koji će obasjati pet znakova horoskopa sa svojom moćnom energijom od 21. aprila! 

U aprilu 2024. desiće se fenomenalan događaj – ogromna grupa planeta će se okupiti u znaku Bika. Poslednji takav događaj dogodio se u maju 1858. iu maju 1941. Astrolog i tarot čitačica Julija Lifanova nam govori šta možemo da očekujemo i zašto sada treba da razmišljamo o planovima za proleće. U astrologiji postoji takva stvar kao što je Stelijum - to je skup planeta u jednom znaku ili sektoru horoskopa, koji energetski podređuje ceo život osobe službi ove sfere.

Ponekad se Stelijumi formiraju na nebu od planeta koje se prilično sporo kreću oko Zodijaka, što znači da se dešava nešto fenomenalno. U aprilu i maju 2024. na nebu u Biku se formira Veliki Stelijum od dve planete učiteljice - Urana i Jupitera.

Oba karakterišu ekspanziju i napredak, ali na različite načine. Uran donosi neočekivane preokrete u životu, a Jupiter svakoj situaciji daje efekat balona. A kada se ove dve planete spoje u znak, one stvaraju tako snažan tok energije da se događaj mora dogoditi.

Bik

 Za one rođene u znaku Bika, očekuje se zlatna era u karijeri. Jupiter i Uran se udružuju da vam donesu velike investicije i profesionalni napredak. Možete očekivati unapređenje u poslu ili sticanje prestižnog statusa koji će vam otvoriti mnoga vrata.

Lav

 Stelijum u sektoru karijere za Lavove donosi nagli napredak i iznenađujuće uspehe. Možda ćete dobiti prestižnu poziciju ili vaš projekat će doživeti svetsku slavu.

Devica 

Za Device, Stelijum donosi prilike za povećanje popularnosti i uspeha u medijima i izdavaštvu. Očekujte ponude za zajedničke projekte ili objavljivanje knjiga koje će vam doneti priznanje i autoritet.

 

Komentari (0)
Loading