Dnevni horoskop za ponedeljak, 26. februar: Biku sledi ljubavna svađa, Rak trpi pritisak porodice, a jedan znak dobija lepe vesti u vezi sa poslom

Vesti 25.02.2024 19:30 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Ovo je idealan period da se posvetite svemu onome što očekujete od partnera, a nemate vremena da ga pitate. Poslovno ćete biti stabilni jer znate šta želite i imate određeni cilj.

Bik

Čuvajte sve mogućih sukoba sa partnerom posebno ako imate partnera u znaku Ovna ili u znaku Raka. Merkur negativno utiče na vaš način razmišljanja pa probajte da stvari sagledate pod uticajem prijatelja.

Blizanci

U narednih nekoliko dana bićete veoma negativno raspoloženi zbog uticaja punog Meseca u znaku Device koji se oseća u vezi vaše poslovne situacije. Roditelji ili porodica vas ne podržavaju u vezi vaših emotivnih izbora.

Rak

Na vama je da donesete pametne odluke, i ako ste pod jakim uticajem vaše porodice koja ne misli kao i vi. Poslovno ćete biti pozitivno usmereni i to dobro utiče na sve ostale oblasti života. Problem sa pritiskom.

Lav

U vama se pokreće nešto novo po pitanju emocija, ali imate problem da definišete šta je to. Dobro razmislite i nemojte dozvoliti da vas prošlost savlada i da budete negativno raspoloženi u vezi sa budućnošću.

Devica

Poslovna situacija će biti bolja onda kada vi budete bolji sa sobom. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš život posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom ili sa njegovim prijateljima. Zdravlje je odlično.

posao

Shutterstock

 

Vaga

Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška. Ta osoba vam daje vetar u leđa koji nikada poslovno niste imali. Čuvajte se duplih standarda u vezi poslovne saradnje.

Škorpija

U narednom periodu bićete pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i njegovim planovima za budućnost. To je ono što vam dugo nedostaje i okrenite se sebi i svojim poslovnim partnerima. Zdravlje je stabilno.

Strelac

U ovom trenutku najvažnije je da se okrenete sadašnjem trenutku posebno u vezi posla i poslovnih aktivnosti sa inostranstvom. Niko ne može da vas toliko iznervira koliko vi sami sebe. Posmatrajte stvari iz drugog ugla.

Par

Shutterstock

 

Jarac

Pokušajte da se posvetite sebi i svojim aspektima poslovanja sa partnerom i njegovom porodicom. Sve što činite, uradite profesionalno i emotivno zrelo. Vaše emocije su uvek u drugom planu i ne želite da se vide.

Vodolije

Od vas i partnera zavisi kako će se stvari odvijati u krugu porodičnih odluka. Sve se može rešiti samo ako želite razgovor koji će moći sve da reši u kratkom roku. Nemojte potceniti druge ljude i njihove želje.

Ribe

U narednih pet dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam je potrebna za poslovnu saradnju. Niko vas neće uznemiravati u vezi sa emocijama, ali je važno da vi donesete pravu odluku u vezi sa nekom situacijom.

Komentari (0)
Loading