VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovnu veći dobitak, Biku ljubavne varnice...

Slobodanka ćorić Vesti 25.02.2024 10:15 0

Nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta 2024. godine je pripremio velike promene

Ljubavni par

Shutterstock

OVAN

Nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta 2024. godine vam predviđa lepe događaje koji će vas motivisati. Konačno ćete imati osećaj da se trud isplatio, a samim tim i nove ideje. Ne sumnjajte u svoj potencijal, realizacija planova može značajno da unapredi vaše finansije. Odnos sa partnerom jača, sledi vam puno zajedničkih trenutaka i korisnih razgovora. Ako ste slobodni, horoskop vas savetuje da ne ostajete kod kuće - možete da upoznate zanimljivu osobu. Zdravlje je dobro. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

BIK

Vaš nedeljni horoskop vas savetuje da se fokusirate na sebe, svoje planove i ciljeve. Preterana briga o drugima i tuđim problemima može da vas dovede do tačke pucanja. Ova nedelja je odlična da dokažete sve svoje veštine i unapredite znanje, ali nije povoljna za novčane transakcije ili velika ulaganja. Vodite računa o troškovima, mogući su sitni kvarovi u kući. Ljubavne varnice će vladati tokom vikenda, spremite se za flert sa misterioznom osobom. Proverite krvnu sliku. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

BLIZANCI

Ne pokazujte drugima slabosti tokom cele nedelje, postoji mogućnost da neko želi da ih iskoristi kad se najmanje nadate. Imaćete potrebu za izolacijom, a ova nedelja je dobra za razmišljanje i punjenje baterija. Zvezde vas savetuju da ne brzate sa donošenjem važnih odluka, posebno ako se tiču promene mesta stanovanja. Računajte da će telefon zvoniti tokom čitave sedmice, birajte sa kim komunicirate. Zauzete Blizance očekuju blage trzavice koje će se rešiti krajem nedelje. Više spavajte. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

RAK

Nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta 2024. godine je pripremio velike promene! Ova nedelja može da vam donese transformaciju na svakom životnom polju. Ukoliko planirate da promenite profesiju, sada je idealno vreme. Dok će slobodni upoznati osobu sa kojom će stupiti u vezu na duže staze, zauzeti će uploviti u mirnu luku. Horoskop vas savetuje da uvedete fizičku aktivnost, prijaće vam osećaj da radite nešto dobro za sebe. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam ponedeljak i utorak.

LAV

Ove nedelje ćete se možda suočiti sa nekim izazovima na poslu, ali nemojte da dozvolite da vas to obeshrabri. Vaša strast i entuzijazam biće ključni za prevazilaženje prepreka. Radite na komunikaciji sa kolegama kako biste izbegli nesporazume. Kada je ljubav u pitanju, možda ćete imati želju za dubljim povezivanjem. Razgovarajte otvoreno sa partnerom o svojim osećanjima i potrebama. Slobodni Lavovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko posla. Čuvajte se prejedanja. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

DEVICA

Povećan broj obaveza i pojačana odgovornost na poslu. Budite organizovani i fokusirani kako biste efikasno obavljali zadatke. Ne ustručavajte se da potražite pomoć ako vam je potrebna podrška. Klonite se tračeva i ljudi koje ne poznajete dovoljno. Horoskop kaže da otvorena i iskrena komunikacija može da bude ključna za uspeh na polju ljubavi. Slobodnim Devicama će se ukazati prilika da reše nesporazum sa osobom iz prošlosti. Proverite krvnu sliku. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

VAGA

Nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta 2024. godine vam donosi poteškoće na polju finansija. Pokušajte da se uzdržite nepotrebnih troškova i pažljivo planirate budžet. Na poslu vas čekaju promene koje mogu da promene vašu svakodnevicu, ali odličan je period za pregovore sa strancima. Bićete skloni kritikama na ljubavnom planu, ali horoskop vas savetuje da razmislite da li postupate onako kako očekujete od partnera. Tokom vikenda dobijate sjajne vesti od člana porodice! Više spavajte. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

ŠKORPIJA

Razmislite o svojim ciljevima i životnim prioritetima. Budite spremni da ove nedelje donesete hrabre odluke kako biste ostvarili svoje ambicije. Nemojte zadržavati svoje osećaje ili misli. Podelite ih sa partnerom kako biste ojačali vaš odnos. Slobodne Škorpije mogu da dožive uzbudljiva poznanstva, ali savet je da pripaze na emocionalnu iskrenost. Tokom vikenda možete da očekujete novčani dobitak za stare zasluge. Prijala bi vam fizička aktivnost. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

STRELAC

Vaš nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta 2024. godine vam budi želju za istraživanjem i avanturama. Razmislite o tome kako možete da proširite svoje horizonte i pridružite se novim aktivnostima koje vas ispunjavaju. To bi moglo da učvrsti vaše samopouzdanje. Neka tajna može da ispliva na ljubavnom polju. Mnogi Strelčevi će razmišljati o prekidu emotivnog odnosa. Ako ste slobodni, privući ćete nekoga sličnih interesovanja. Povedite računa o ishrani. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

JARAC

Ne prija vam toksično okruženje i imate osećaj da nikome ne možete da verujete. Ovo je nedelja kada ćete uvesti velike promene i poboljšati kvalitet života. Ukoliko sklapate važne saradnje ili imate velike novčane transakcije, dobro obratite pažnju na detalje koji mogu da vam promaknu. Tako možete da izbegnete komplikacije. Ne terajte inat kada je ljubav u pitanju, samo izazivate suprotan efekat. Ako ste slobodni, postoji velika šansa da se upustite u odnos sa zauzetom osobom. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

VODOLIJA

Vaše ishitrene reakcije mogu da naruše mnoge odnose tokom ove nedelje. Povedite računa o afektu. Već početkom nedelje možete da ispoljite nezadovoljstvo tamo gde ne treba. Odlična nedelja za promenu posla, dodatni kurs ili edukaciju. Sredinom sedmice vas očekuje zanimljivo iznenađenje od partnera. Ako ste slobodni, savet je da ne ostajete kod kuće. Prijaće vam nova poznanstva, druženje i komplimenti na račun vaših dostignuća. Čuvajte se prehlade. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

RIBE

Nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta 2024. godine vas savetuje da na poslu budete pažljivi prema detaljima i usredsredite se na završavanje započetih projekata. Kreativnost i intuicija mogu da budu vaši saveznici u rešavanju izazova na radnom mestu. Ako osećate potrebu za promenama, razgovarajte o tome sa nadređenima. Slobodne Ribe bi mogle da dožive dublje emocionalne veze. Zauzete očekuju zanimljivi razgovori i odluke sa partnerom. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

Komentari (0)
Loading