Dnevni horoskop za ponedeljak, 29. januar: Biku stižu lepe vesti na poslu, Strelac ima krizu u ljubavi

Vesti 28.01.2024 19:18 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana kasnićete sa reakcijama kada su u pitanju odnosi sa porodicom. Probajte da se koncentrišete na poslovnu saradnju sa ljudima iz inostranstva. Glavobolja.

Bik

U narednih pet dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije, zbog toga ćete imati veliku poslovnu saradnju sa inostranstvom. Ljubav je u manjoj krizi jer ste se više okrenuli sebi i svojim željama, što partnera može da iritira.

Blizanci

U poslu možete pogledati sve iz drugačije perspektive zbog uticaja osobe u znaku Device. Probajte da ovih dana o tome intenzivno mislite i donesete dobre odluke koje se tiču i vaše finansijske strane.

Rak

U naredna dva dana kasnite sa svojim obavezama u poslu i u saradnji sa partnerom iz inostranstva. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u to mnogo više. Zdravlje je odlično.

Lav

Mesec aktivira vaše polje ljubavi i komunikacije što bi trebalo da dovede do toga da raščistite stvari sa partnerom i njegovom porodicom. Nemojte dozvoliti da se partner meša u vaše potrebe emotivnog tipa.

Devica

U naredna tri dana imate posla sa ljudima sa kojima ste već radili i sarađivali ali vam je sve to veliko opterećenje. Nemojte se previše brinuti. Bitno je da budete u skladu sa sobom. Niko nije savršen.

Vaga

U poslu možete uraditi mnogo više nego do sada ali je važno koliko ćete uspeti da se organizujete. Nemojte dozvoliti da se meša partner ili da njegovo mišljenje utiče na vas. Ipak morate da cenite sebe i svoje sposobnosti.

Škorpija

Danas ćete imati značajnu poslovnu saradnju i razvoj posla preko razgovora sa osobom u znaku Device. To vam je veliki poslovni napredak koji vas može itekako podignuti. Ljubav je u drugom planu.

Strelac

Partner je veoma ljut i nezadovoljan vašim ponašanjem. Pokušajte da budete sigurni u sebe i u svoje emocije i nemojte da pokrećete stvari o kojima nemate pojma. Ipak vam je zdravlje najbitnije.

Jarac

Ambicije su vam velike, posebno zbog činjenice da vas posao najviše inspiriše. Čuvajte se duplih prijateljskih odnosa kojima možete biti skloni jer je to nešto što vas može emotivno koštati. Zdravlje je stabilno.

Vodolija

Ovo je najvatreniji period jer je sunce u znaku Vodolije i mnogo toga se pokreće u narednih mesec dana. Budite u skladu sa sobom i svojim željama i potrebama. Niko ne zna šta je vama potrebno.

Ribe

U poslu možete uraditi mnogo više nego obično. Bitno je spoznati svoju svrhu dubinski i sagledati svoje emocije po pitanju partnera i onoga što vam treba, da se pokrene do kraja proleća. Zdravlje je promenljivo.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading