Dnevni horoskop za nedelju, 21. januar: Rakovima stiže poslovna podrška, Lavovi da obrate pažnju na ljubomoru

Vesti 20.01.2024 19:30 0

Pogledajte šta su zvezde pripremile za vas...

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Danas ste veoma skloni da lako donosite zaključke ali vodite računa o tome na koji način rešavate stvari u vezi poslovne situacije sa osobom u znaku Vodolije. Ljubavna situacija će biti stabilnija onog momenta kada se napravi dobar kompromis.  

 

Bik 

Situacija u krugu porodice je veoma zategnuta zato što komunikacija ne ide onako kako treba. Čuvajte se emotivnih ispada od strane vašeg emotivnog partnera koji veoma tvrdoglavo reaguje ovih dana. Zdravlje je stabilno. 

 

Blizanci

Merkur je veoma negativno postavljen kada su u pitanju vaše komunikacijske sposobnosti pa probajte da neke stvari rešavate samostalno bez ičije pomoći. Obratite pažnju na sve što ima veze sa ishranom jer su mogući problemi sa stomakom. 

 

Rak 

Do kraja dana imaćete nekoliko zanimljivih razgovora sa prijateljima koji vam mogu biti veoma podržavajući u vezi posla. Osoba u znaku lava podrška ako umete sa njom da razgovarate kako je potrebno. Zdravlje je odlično..

 

Lav

Dan počinje tako što ste okrenuti mnogo više ljudima nego sebi što nije svojstveno za vaš znak. Potrudite se da nađete vremena i za sebe i da sredite svoje misli zbog partnerove potencijalne ljubomore. 

 

Devica

Situacija u krugu porodičnih obaveza se komplikuje zahvaljujući najstarijem članu porodice koji ima veoma rigidne stavove. Na vama je da zadržite svoje mišljenje i da zauzmete svoj stav jer je to jedini način da sačuvate svoj unutrašnji mir. 

 

Vaga 

Danas ćete biti previše emotivno popustljivi posebno kada je reč o partnerskom odnosu. Vi generalno ste okrenuti mnogo više partneru nego sebi i to je ono što vas čini ljubavno stabilnim. Problemi sa kičmom. 

 

Škorpija

Tokom dana bićete preoptereceni problemima drugih, posebno kada su u pitanju novčani problemi u okviru porodice. Naučite da kažete ne gde je potrebno i da se toga ne stidite. Osoba u znaku Ovna vam daje veliku poslovnu podršku. 

 

Strelac

Vaša finansijska situacija se stabilizuje zahvaljujući partnerskoj podršci i nemojte na to gledati kao nekakvu emotivnu ucenu. Što se tiče zdravlja povedite računa o tome koliko i kako spavate jer vam je potreban redovan san. 

 

Jarac 

U narednih nekoliko dana budite okrenuti mnogo više sebi nego drugima jer je to nešto što će vas najviše ispuniti. Osoba u znaku Ovna vam može biti veoma iritantna kada su u pitanju aspekti budućih poslovnih okupljanja. 

 

Vodolija

Mesec aktivira vaše polje ljubavnih odnosa pa će partnerski odnos biti veoma problematičan. Probajte da se što bolje aktivirate kada su u pitanju odnosi sa partnerom jer je to jedini način da doprete do sebe. 

 

Riba

Danas je idealan dan da odmarate i da se okrenete mnogo više svemu onome što ste pokrenuli unazad nekoliko dana. Ovo se najviše odnosi na vaše sređivanje dokumentacije u vezi porodičnih obaveza. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading