Dnevni horoskop za subotu, 20. januar: Rakovima sledi težak razgovor sa partnerom, Strelčevi, čuvajte se prehlade

Vesti 19.01.2024 19:30 0

Evo kako su vam zvezde danas naklonjene

horoskop

Shutterstock

Ovan 

U ovom periodu veoma je važno da se okrenete stvarima koje se dešavaju kroz aspekte prijatelja jer već neko vreme imate problem u komunikaciji sa prijateljima uopšte. Obratite pažnju na moguće probleme sa stomakom. 

Bik 

Danas ćete biti okrenuti svemu onome što se dešava kroz poslovnu situaciju i osoba u znaku lava vam može biti veoma iritantna u tom smislu. Ljubavni odnosi su veoma nestabilni zahvaljujući partneru koji svoje privatne probleme postavlja u prvi plan. 

Blizanci

Čuvajte se naglih emotivnih reakcija kojima možete biti skloni zbog situacije na poslu koja nije nimalo jednostavna. Osoba sa kojom poslovno ste bliski može da vam stvara veliki teret zbog svog neraspoloženja. Budite mudri u vezi odluka. 

Rak

Početak dana je pod uticajem Meseca koji stvara veoma izazovne aspekte i utiče negativno na vaše raspoloženje. Partner ima problem da vam kaže istinu pa probajte da kroz razgovor osetite šta je to. Glavobolja. 

Lav 

Danas ćete biti previše okupirani stvarima iz prošlosti posebno kada je reč o porodičnim odnosima i obavezama. Najstariji član porodice pokušava da vas animira i da vam pokaže koliko mu je stalo do vas. Budite podrška. 

Devica 

U narednih pet dana očekujte mnogo više priliv negativne energije nego obično zato što poslovna situacija je mnogo nestabilnija nego što možete da pretpostavite. Naučite da kažete ne kada je potrebno posebno da bi zaštitili sebe i svoju poslovnu situaciju. 

Vaga 

Danas je najvažnije da odaberete da se bavite sobom i svojim prioritetima kao što su vaše emocije i odnos sa partnerom. Osoba u znaku lava već neko vreme pokušava poslovno da vas iritira ali to danas ne treba da bude predmet vašeg razmišljanja. 

Škorpija

U ovom periodu je najbolje da se okrenete sebi i svim svojim aspektima poslovanja što znači da razmišljate isključivo o tome kakvu korist vi imate od onoga što radite. Situacija u krugu porodice je veoma pozitivna zahvaljujući međusobnim dobrim odnosima. 

Strelac 

Današnji dan je veoma opušten i to prihvatate kao blagoslov. Najvažnije je okrenuti se ljudima sa kojima svakodnevno ste okruženi i da provedete dan kroz mirnu i lepu atmosferu. Mogući problemi sa prehladom. 

Jarac 

Danas je najvažnije da se okrenete onome što je bitno za vas - to je vaše zdravlje. Povedite računa o svemu onome što može da bude hroničnog tipa i da razmislite koje korake treba da preduzmete po pitanju toga. 

Vodolija

Ovo je idealan period da se posvetite sebi, svojim emocijama i svojim željama. Odredite danas dan za odmor i za sve ono što vas opušta stoga ne dozvolite da vas drugi okupiraju svojim problemima. 
Svako bira za sebe. 

Ribe 

Čuvajte se svega onoga što dolazi do vas jer neki ljudi ne žele da budete opušteni i da živite mirnim načinom života. Dobro razmislite o tome kome dajete pristup u svom životu jer je važno da ostanete dosledni svom skladu iznutra.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading