Dnevni horoskop za četvrtak, 18. januar: Jarčevi pod partnerskim tenzijama, Ribe da obrate pažnju na novac

Vesti 17.01.2024 19:28 0

Vaša astro prognoza za četvrtak...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

U narednih pet dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna. Ljubavna situacija se stabilizuje zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete u najbolji red. Što se tiče zdravlja vodite računa o mogućoj prehladi do kraja dana. 

 

Bik 

U ovom periodu za vas je najbitnije da se okrenete svemu onome što ste zapostavili zbog ljubavi ili zbog rešavanje partnerskih odnosa. Nemojte dozvoliti da poslovna situacija bude nestabilna zato što ne umete da se koncentrišete.

 

Blizanci

Danas ste pod jakim uticajem drugih ljudi naročito kada je u pitanju vaša odluka u vezi emocija i u vezi ljubavnih nedoumica. Probajte da se što više koncentrišete na poslovnu situaciju posebno kada su u pitanju sastanci narednih nekoliko dana. 

 

Rak 

Sam početak dana će biti veoma zanimljiv jer dobijate jako dobre poslovne, pozitivne povratne informacije o onome šta ste radili početkom godine. Bićete veoma dobro organizovani u narednih nekoliko dana u vezi porodičnih obaveza. 

 

Lav 

U ovom periodu je jako važno da se posvetite svemu onome što je potrebno za posao jer neke stvari vam ne idu kako treba. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi jer partner je veoma komplikovana osoba. 

 

Devica 

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu. Poslovna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da dominirate i pokažete sebe i svoje potencijale. 

 

Vaga 

Danas se bavite stvarima koje su veoma emotivno zatvorene i to vas veoma ispunjava. Partner vas zapostavlja mnogo više nego što bi trebalo i to je ono što treba da resavate u narednih nekoliko dana.

 

Škorpija

Danas ste se najviše okrenuli stvarima koje se ne mogu lako definisati, posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Nemojte biti tvrdoglavi i da vas to odvoji od partnera. Čuvajte se duplih prijateljskih odnosa. 

 

Strelac

U vezi posla imaćete priliku da se vidite sa ljudima sa kojima niste dugo niste videli. Probajte da se okrenete sebi i svojim željama i potrebama kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Glavobolja. 

 

Jarac

Nagle promene ponašanja kod partnera vas veoma izludjuju i na to reagujete veoma negativno. Sve je to posledica negativnih emocija koje ne možete tako lako da ispoljite. Čuvajte se duplih prijateljskih odnosa. 

 

Vodolija

Mesec u vašem polju komunikacije i to se pozitivno odražava na vaše raspoloženje i na mogućnost da završite sve ono što ste ranije počeli. Tvrdoglavo ponašanje partnera se negativno odražava na vaše zdravlje.

 

Ribe 

Čuvajte se naglih promena ponašanja prema porodici i prijateljima jer je to veoma loše i po vaše emocije. Ne dozvolite da vas drugi energetski crpe posebno kada je reč o problemima sa novcem.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading