Dnevni horoskop za nedelju, 5. novembar: Blizanci odmaraju, Strelci opterećeni, Jarčevi ne mogu da pronađu svoj mir

Vesti 04.11.2023 19:30 0

Vaša dnevna astro prognoza je tu...

horoskop

Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

Ovan 

Danas Mars aktivira vaše negativne emocije pa se potrudite da ne govorite one stvari koje ne mislite o drugima. Poslovna situacija će biti stabilnija onog momenta kada rešite da radite i date svoj maksimum. 

 

Bik 

Ovaj period je veoma negativan zato što se ne trudite da razumete sebe i svoje potrebe. Naučite da kažete NE onima koji žele da vas uvuku u svoje probleme posebno ako se radi o starijim članovima porodice. 

 

Blizanci

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući drugim osobama jer je danas dan odmaranja i opuštanja. Razmislite dobro o svojim poslovnim potezima jer u narednih nekoliko dana moraćete da donesete jako važne odluke. 

 

Rak 

Početak dana je pod jakim uticajem drugih osoba naročito ako ste u nekom sukobu sa članovima porodice. Probajte da do kraja dana raščistite sve odnose i da negativne emocije sklonite iz svog života. 

 

Lav 

Do kraja dana imaćete jako povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja želi da vam bude velika poslovna podrška. Probajte da dobro organizujete sebe jer u narednih nekoliko dana bićete jako zauzeti drugim ljudima. 

 

Devica 

Nemojte dopustiti da vas drugi  opterete svojim problemima posebno ako da se radi o vašim prijateljima. Osoba u znaku Jarca vam pruža veliku poslovnu podršku koja se odnosi na saradnju sa inostranstvom. Zdravlje je stabilno. 

 

Vaga 

Partner se ponaša tvrdoglavo i ne želi da vam izađe u susret.  Razmislite dobro o tome zašto se tako ponaša i probajte da kroz razgovara razrešite vaše međusobne probleme. Zdravlje je stabilno mada povedite računa o spavanju. 

 

Škorpija

Vaša ljubomora može da guši partnerski odnos pa povedite računa o tome ovih dana. Što se tiče zdravlja probajte malo više da odmarate i da ne donosite nagle odluke o poslu. To je mnogo stresno za vas. 

 

Strelac 

Vaš pojam slobode je jako naglašen i jako važan pa probajte da se  izborite maksimalno za svoju slobodu. U krugu porodici se dešavaju neke stvari koje vas uopšte ne interesuje ali vas opterećuju. Kičma vas opterećuje. 

 

Jarac 

Čuvajte se naglih odluka kojima može biti sklon partner ili jako bliski ljudi posebno kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. Situacija u krugu porodice vas obeshrabruje jer ne možete pronaći svoj mir i adekvatno rešenje svojih problema. 

 

Vodolija 

Tokom dana najbolje je da se posvetite svemu onome što ste planirali unazad nekoliko meseci u vezi posla. Čuvajte se duplih standarda kada je u pitanju odnos sa partnerom i njegovom porodicom. 

 

Ribe 

Problemi sa spavanjem mogu da se aktiviraju jer ne umete da se kontrolišete kako se osećate . Čuvajte sebe i svoje potrebe jer je to jedino sto imate. Zdravlje je odlično. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading