Dnevni horoskop za subotu, 4. novembar: Rakovima stižu dobre informacije, Lavovi pod stresom, a šta je sa Škorpijama?

Vesti 03.11.2023 19:30 0

Astro prognoza za vas...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

Trenutna poslovna situacija se stabilizuje i zahvaljujući dobrim vestima možete da odmorite ovog vikenda. Ljubavni odnos je u drugom planu jer ćete se baviti sobom i svojim zadovoljstvima. 

 

Bik 

Danas ste preopterećeni sobom i svojim aspektom zdravlja zbog mogućih problema sa grlom. Partnerski odnos može da bude veoma problematičan zbog negativnog uticaja Marsa pa se čuvajte mogućih sukoba. 

 

Blizanci

Mesec aktivira vaše polje porodičnih odnosa pa ćete u narednim danima da se posvetite tome. Kada su u pitanju odnosi sa partnerom najbolje je da provedete više vremena u razgovoru sa njim. Glavobolja. 

 

Rak 

Sam start ovog dana biće pod jakim uticajem drugih ljudi i jako dobrih informacija u vezi posla. Potrudite se da sve što radite, radite za sebe i da to drugi osete i vide. Odvojite više vremena za odmor i relaksaciju. 

 

Lav 

Energija planete Mars vam jako prija pa ćete imati osećaj da mnogo toga možete da se pokrene na bolje što se tiče odnosa sa drugim ljudima. Zdravstveni problemi mogu biti posledica stresa na poslu pa se savetuje odmaranje. 

 

Devica 

Subota je dan kada možete sebi da priuštiti duže spavanje ili da uživate u određenim stvarima u kojima već dugo pokušavate da nađete odmor i relaksaciju. Imaćete zanimljiv razgovor sa osobom u znaku Jarca u vezi poslovnih pregovora. 

 

Vaga

Venera vam stvara osećaj stabilnosti pa ćete uskoro moći mnogo toga da završavate kada su u pitanju odnosi sa prijateljima i sa ljudima koji vas već neko vreme podržavaju u svakom pogledu. Zdravstveno se osećate veoma dobro. 

 

Škorpija

Mars aktivira sve moguće aspekte napetosti i nervoze pa pokušajte da to ne prenosite na odnose sa partnerom. Ljubavna situacija vam je na prvom mestu ali je jako važno da budete u skladu sa sobom i sa svojim željama i planovima.

 

Strelac 

Danas ćete pokušati mnogo toga ali ništa neće zavisiti od vas. Potrudite se da budete što smireniji i da ne ulazite u konflikte posebno sa članovima porodice. Zdravstveno stanje je veoma stabilno. 

 

Jarac 

Mesec aktivira vaše polje poslovnih odnosa što vama izuzetno prija pa ćete ceo vikend provesti u razmišljanjima u vezi posla. Podrška u vezi posla stiže od osobe u znaku Ovna koja vas iznenađuje svojim pozitivnim reakcijama i ponudom da poslovno sarađujete. 

 

Vodolija 

Do kraja dana iz nekog razloga partner će biti veoma pozitivno raspoložen ali vam neće biti jasno šta njegova namera. Potrudite se da stvari  sagledate u pravom svetlu i da ne dozvolite da partnerova promenljiva energija utiče na vas. 

 

Ribe 

Čuvajte se naglih promena raspoloženja kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Do kraja dana moguće je da ćete biti veoma napeti i lošeg raspoloženja zbog uticaja prijatelja koji već imaju svoje probleme.  

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading