Dnevni horoskp za UTORAK, 28. februar: Rakovi, kreće mnogo lep period za vas, Jarčevi, finansijsko stanje je nestabilno

Vesti 27.02.2023 18:00 0

Evo šta vam zvezde poručuju za sutra

Dnevni horoskp za UTORAK, 28. februar: Rakovi, kreće mnogo lep period za vas, Jarčevi, finansijsko stanje je nestabilno

Shutterstock

 

Ovan 

Tokom dana bićete veoma aktivni kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Morate da se što više posvetite sebi i svojim željama i potrebama. Glavobolja. 

 

Bik 

Tvrdoglavo se ponašate tokom dana i bićete veoma aktivni u vezi poslovnih odnosa. Nemojte se previše trošiti u pogledu dokazivanja sebe drugima. Zdravlje je odlično. 

 

Blizanci

Komunikacija sa starijim osobama biće aktuelno tokom celog dana. Pokušajte da se posvetite sebi i svojim planovima jer je najvažnije da budete srećni i ispunjeni sobom i svojim skladom. 

 

Rak 

U narednom periodu od vas se  očekuje mnogo više kada je u pitanju poslovna situacija.Bićete biti veoma nezadovoljni načinom na koji će partner odreagovati u vezi vašeg predloga. Zdravlje je savršeno.

 

Lav

Veoma ste dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom i to je ono što vas jedino zanima tokom dana. Totalno ste nezainteresirani za sve što ima veze sa poslom ili porodicom..

 

Devica

Situacija u kući je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. Pokušajte da se posvetite svemu onome što vas interesuje jer od toga zavisi vaša poslovna situacija.

 

Vaga 

Danas ste veoma dobro usmereni na posao i na ono što zavisi od vas. Posebno ste okrenuti sebi i svojim planovima jer je to ono što vas interesuje. Problemi sa spavanjem. 

 

Škorpija

Do kraja dana povedite računa o mogućim blokadama od strane partnera i uopšte od ljudi kojima ste okruženi. Ljubav je lek ali vi niste zadovoljni onim sto se desava u komunikaciji sa partnerom. 

 

Strelac

Do kraja dana povedite računa o načinu na koji razgovorate sa osobama oko vas. Nemojte da izgubite prijatelje zbog gluposti koje su veoma nerealne. Čuvajte se nagle promene vremena. 

 

Jarac 

Bićete veoma aktivni poslovno i privatno. Na vama je da donesete jako važne odluke do kraja dana a tiču se V vaše budućnosti. Čuvajte se ogovaranja i tračeva. 

 

Vodolija

Kraja nedelje od vas zavisi kako će određene stvari da se rešavaju po pitanju posla. Starija osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka i obratite pažnju na način dogovaranje sa njom. 

 

Ribe 

Danas je savršen dan da se posvetite sebi i stvarima koje se tiču vašeg poslovanja. Ne komunicirajte na način na koji ste do sada radili sa partnerom jer to ne donosi dobre rezultate. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading