Približava se mlad Mesec u Lavu: Šta ovo znači za vaš horoskopski znak?

K.Ć. Vesti 25.07.2022 19:00 0

28. jul je još jedan mlad mesec, ovoga puta u znaku vatrenog lava, koji ističe njegove najvažnije osobine – društvenost, samopouzdanje, ambiciju i samopromociju

Približava se mlad Mesec u Lavu: Šta ovo znači za vaš horoskopski znak?

Shutterstock

Mlad Mesec je vreme novih avantura, pokretanja uzbudljivih projekata i aktivnosti. Uložite svoju energiju i vreme u nešto što će uroditi plodom.

Mlad Mesec u Lavu je odlično vreme da ponovo otkrijete sebe, zatražite unapređenje, steknete nove prijatelje i proširite krug prijatelja, predstavite novi predlog ili ideju na poslu. Proverite šta vas čeka u bliskoj budućnosti.

OVAN

Postoji neki projekat ili posao u vašem životu u koji ste dugo bili uključeni i u kojem se nedavno pojavila prepreka ili problem koji je zaustavio sve vaše planove. Mislite da će biti teško savladati prepreke, ali zvezde imaju dobre vesti za vas. Probajte nešto novo, iskoristite svoju harizmu i lični šarm i dobićete ono do čega vam je najviše stalo.

BIK

Probajte nešto novo najmanje dva puta nedeljno u naredne dve nedelje. Posetite mesta na kojima niste bili, prijavite se za novi čas, upoznajte novog prijatelja, predložite novu aktivnost, posetite mesta koja ste oduvek želeli da vidite, idite drugim putem do posla. Mlad Mesec u Lavu podstiče vas da eksperimentišete i probate nešto novo. Nemate šta da izgubite i možete mnogo da dobijete (npr. novi prijatelji).

BLIZANAC

Tokom nadolazećeg mladog meseca moraćete da donesete odluku u vezi sa svojim napredovanjem i razvojem. Treba li to učiniti? Zvezde neće doneti tu odluku umesto vas, ali su vam dale do znanja da to morate učiniti sada. Izaberite put koji ima najveći potencijal, ali i mnogo rizika. Morate biti odlučni i verovati u izbor koji ćete na kraju napraviti (ne zadržavajte se na svojoj odluci). Oslobodite svoj potencijal i budite hrabri.

RAK

Samo jednom se živi. Mlad Mesec kaže „radi šta hoćeš“ jer život je kratak i mi smo tu da ovo vreme provedemo što bolje . U naredne dve nedelje popunite svoj kalendar sastancima sa prijateljima. Provedite vreme sa ljudima koje volite, organizujte putovanje, konačno simpatiju pozovite na sastanak, posetite najtoplija mesta u gradu, započnite novi hobi, posetite porodicu, putujte.

LAV

Poželite želju, jer će vam se na ovaj novi mesec ostvariti planovi za društveni život ili profesionalne ambicije. Ovo je dobar trenutak da se prijavite za svoju ulogu iz snova, zatražite unapređenje, predstavite svoju ideju na sastanku, pozovete njega ili nju na sastanak, obnovite prijateljstvo koje vam najviše nedostaje ili započnete nešto novo. Dobro razmislite na šta ćete se fokusirati i dajte sve od sebe i ići ćete dalje i brže nego što mislite. Tvoje je vreme, Lave!

DEVICA

Tokom nadolazećeg mladog meseca, vaša prijateljstva i ljubavni život biće u centru pažnje univerzuma. Šta god želite da pokrenete, uradite to u naredne dve nedelje. Ljudi će biti otvoreni za vaše ideje i spremni da ih podignu na sledeći nivo. Usredsredite se na veze koje najviše cenite i učinite te veze još dubljim i jačim . Vi ste voljeni.

VAGA

Morate se fokusirati na promociju sebe. Radeći ovo, privući ćete pomoć, podršku i preko potreban doprinos projektu, zadatku ili poslu koji imate na umu i koji je nedavno postao veoma težak. Ne odustajte ili prestanite da pokušavate. Bilo je teško u poslednje vreme, ali sve što ste morali da istrpite bilo je vredno toga. Tražite  šta vam treba i biće vam obezbeđeno.

ŠKORPIJA

Proširite vidike, oslobodite svoje okove, bežite, budite dinamični i hrabri, upustite se u veliku avanturu. Rezervišite putovanje koje ste oduvek želeli, posetite neko inspirativno mesto, isplanirajte predstojeće avgustovske nedelje. Da možete da radite šta god želite, šta bi to bilo? Uradi to odmah!

STRELAC

Vaše je vreme da iskoristite šansu! Mlad Mesec u Lavu favorizuje smele i ambiciozne planove. Šta stvarno možeš  da izgubiš? Zapamtite da jedna odluka otvara više opcija. Prestanite da se pitate o tome i uradite to. Promenite svoj svet.

JARAC

Mlad Mesec je vreme kada vredi izaći iz zone komfora i steći više samopouzdanja. Razmislite o tome šta biste mogli da aktivirate, ojačate. Koga biste mogli da privučete? Koje veštine biste mogli da razvijete ili proširite svoje vidike ako se otvorite drugima? Izađite iz svoje (stidljive, skromne) zone udobnosti i nećete se pokajati.

VODOLIJA

Tokom nadolazećeg mladog meseca, vaš ljubavni život će biti u centru pažnje, možete učiniti nešto da poboljšate svoju vezu. Vreme je da delujete instinktivno i povučete taj potez! Vreme je za prosidbu! Vreme je da ga/je pozovete na sastanak! Gde god da ste, morate da napravite sledeći korak!

RIBE

Mlad Mesec vam daje punu dozvolu da radite stvari na svoj način, da progurate svoje planove, da se ponašate onako kako želite. Napravite hrabar skok ka sprovođenju svojih planova, budite ambiciozni i uporni. Univerzum vam izlazi u susret i donosi vam šansu za veliku sreću.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading