15:30 Porodica Roditelji o prijateljima koji nemaju DECU: "Ovo su najsmešnije stvari koje su nam rekli"
16:58 Porodica Naprave DECU, pa ih ne nauče osnovnim STVARIMA: Ispovest DEVOJKE iz Srbije je ŠAMAR za sve RODITELJE
08:00 Horoskop Oni su NAJBOLJI očevi: Ova ČETIRI horoskopska ZNAKA su RODITELJI koje svako dete može da poželi!
15:01 Ispovesti Umesto da se raduju, ovi roditelji su ostali u šoku: Sin im ne dozvoljava da mu dođu na venčanje, zbog jedne stvari prinuđeni su da prodaju kuću
19:30 Ispovesti Roditelji je se ODREKLI zbog njenog izgleda: Potrošila čitavo bogatstvo na plastične OPERACIJE a u srodstvu je sa KRALJEVSKOM porodicom!
08:00 Porodica Batine STRAŠNE posledice ostavljaju na decu: Poznati psiholog postavio VAŽNO pitanje svim "ljutim" roditeljima
19:00 Porodica "Niko ne može da poljubi moju ćerku bez DOZVOLE": Mama izazvala lavinu komentara i podeljena mišljenja, da li preteruje?
10:14 Porodica Greške koje roditelji prave u VASPITANJU dece: Poznata doktorka otkrila šta ih može učiniti SEBIČNIMA kad porastu
09:48 Poznati Ovo je MAJKA Jovane Joksimović: Željkove roditelje jako dobro znate, a Jelena se NIKADA ne pojavljuje u javnosti
15:30 Ispovesti "UNIŠTILI su mi život": Ispovest devojčice (17) čiji su roditelji bili INFLUENSERI, kamere su STALNO radile, deca su bila PARANOIČNA
15:48 Porodica Moji RODITELJI su vlogeri i to mi je uništilo ŽIVOT: Snimali su VIDEO o mojoj prvoj MENSTRUACIJI
19:45 Horoskop Stiže nam Venera u Lavu i tu ostaje do jeseni: Samo jedan znak će pronaći ljubav svog života, ostale čekaju razvodi i svađe
19:17 Porodica Drugarice, otrovnice: Naš psiholog otkriva pet jasnih znakova da vas prijateljice mentalno i fizički uništavaju, a da toga niste ni svesni
18:14 Lepota i Moda Ova suknja je hit leta: Rasproda se čim se pojavi u prodavnicama, a mi smo pronašli najlepše modele
17:45 Lepota i Moda Sjajna kosa tokom leta nije nikakva magija: Uz par korisnih saveta zaštitite je od prejake sunčeve toplote
17:30 Lepota i Moda Cvetna svakako, ali samo sa ovakvim rukavima: Pripremite se za leto uz najmoderniju haljinu 2023. godine