10:40 Porodica Sara je doživela nervni SLOM u automobilu i sve je podelila: '"Ovo je slom jedne MAJKE, mentalno sam iscrpljena"
16:00 Porodica Valeriji je beba u devetom mesecu UMRLA: Godinu dana kasnije prodala je njegov KREVETAC, a onda joj je mušterija zakocala na vrata i OVO uradila
21:20 Porodica Valentina je rodila najviše dece na SVETU: Njen neobičan život će vas šokirati, ali i podatak o broju NASLEDNIKA
14:44 Porodica On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet
16:00 Porodica Mislila je da nikad neće postati MAJKA, a onda se desilo ČUDO: Ima DESETORO dece, izgleda kao da im je starija sestra
21:00 Porodica Kristijan ima DAUNOV sindrom: Godinama se mučio i patio, a onda je njegova majka uradila nešto što nas je sve rasplakalo
17:30 Porodica Viktorija je vaspitačica i skoro se porodila: 'Sramota me je, pre svog deteta sam stalno osuđivala RODITELJE"
10:11 Porodica Dobila je posao SLUŽAVKE u kući bogate STARICE: Oduzele su joj se NOGE kad je videla JEDNU FOTOGRAFIJU!
09:52 Poznati Dženifer Garnen ima OVO pravilo za svoju decu i svi misle da PRETERUJE: "Ne dozvoljavam TO za njihovo dobro"
19:30 Porodica "Mogla si bar da ISFOTOŠOPIRAŠ te STRIJE": Majka šestoro dece postavila sliku golog STOMAKA, pa dobila PROZIVKE, njen muž je svima OVAKO odgovorio!
10:20 Porodica Bliznakinje su rođene u razmaku od sedam dana, a nisu u krvnom srodstvu: Neverovatna priča koja je oduševila svet
09:30 Horoskop Mogli bi do kraja godine da izgovore sudbonosno "DA": Ova tri znaka očekuje LJUBAV njihovog ŽIVOTA
08:45 Ispovesti Deluje LAKO, a može da bude NOĆNA mora: Ona od svojih udvarača traži nešto neobično, ne želi da gubi vreme na sastancima
08:40 Horoskop Nikada ih neće mučiti finansijki problemi: Ovi horoskopski znakovi privlače novac kao magnet
08:35 Porodica Preti li vam RAZVOD? Ako posedujete ovaj skupi predmet, velika je verovatnoća da ćete završiti sami
08:30 Porodica Učinila je sve da u 51. godini postane MAMA: Njena odluka da rodi dete se mnogima nije dopala, pa svakodnevno trpi uvrede