09:53 Porodica Ona je ORIGINALNA žena: Rešila je da mu OTKRIJE svoju veliku TAJNU, pa je gurnula "TRAG" tamo gde će ga SIGURNO naći
13:58 Ispovesti Odlučila je da napravi žurku povodom otkrivanja pola deteta, ali budući TATA joj je pred GOSTIMA priredio jedno NEPRIJATNO iznenađenje
17:50 Porodica Evo šta se desi kada i TATA želi da bude "TRUDAN": Ovaj mladić je pravi HIT na mrežama, a žene mu se smeju zbog OVOG detalja
22:02 Poznati Dženifer Garner o prihvatanju tela posle tri trudnoće, ona je ženama poslala važnu poruku
12:49 Zdravlje Zbog jakih BOLOVA u stomaku otišla je da izvadi krv i saznala da je TRUDNA: Sada apeluje na sve DEVOJKE da obrate pažnju na svoje rezultate
11:20 Ispovesti U petak, u 16 časova sam imala SPONTANI POBAČAJ. Bilo je MNOGO krvi. I tek tako, bilo je gotovo!
13:48 Zdravlje "Puna sam ožiljaka, konaca, trauma": Dariji su u bolnici u BARU uklonili plod CARSKIM REZOM u 13. nedelji, a naš GINEKOLOG objašnjava kada se i zašto radi ovaj ZAHVAT
15:15 Zdravlje "Za vreme trudnoće navukla sam se na puder za bebe": Trudnice su priznale šta im se sve JELO u drugom stanju, a lekari APELUJU da je ovo OZBILJNA stvar
17:52 Poznati Njena objava je zamalo SRUŠILA Instagram: Kajli Džener na NAJEMOTIVNIJI način potvrđuje da je TRUDNA i po DRUGI put pokazuje trudnički stomak
09:57 Poznati Naomi Kembel isterala ISTINU na vidalo: Evo kako je Crna pantera postala mama u 51. godini
08:35 Porodica Preti li vam RAZVOD? Ako posedujete ovaj skupi predmet, velika je verovatnoća da ćete završiti sami
08:30 Porodica Učinila je sve da u 51. godini postane MAMA: Njena odluka da rodi dete se mnogima nije dopala, pa svakodnevno trpi uvrede
22:00 Ispovesti Prevara je slomila: Otkrila je da je muž varao pre BRAKA, sada moli stručnjaka za pomoć
21:05 Dom i saveti Želite li da otkrijete svoju sudbinu? Evo šta znače "linije života" na unutrašnjoj strani zgloba