15:48 Poznati Oglasio se muž princeze Ane: Evo šta je rekao o njenom zdravstvenom stanju i kako teče oporavak
14:06 Ispovesti Nikad se nije osećala tako poniženom: Muž je nazvao nakazom samo zbog ovog, od šoka nije znala gde se nalazi
12:16 Porodica Ovako se ponaša muž koji ne voli svoju ženu: Najpoznatiji ruski psiholog otkriva znake koji bez greške govore da je vreme okrenete novi list
13:10 Poznati Upala joj kašika u med: Mlađa sestra Kejt Midlton, Pipa pliva u parama, njen muž bogatiji od budućeg kralja
14:22 Ispovesti Mislio je da je lukav, ali se zeznuo: Muž je varao sa prijateljicom, ali ovaj detalj mu došao glave
16:09 Ispovesti Trudna sam, a 23 godine stariji muž ne želi ponovo da bude otac: Žena se "slomila" od očaja, hoće da bude majka, ali...
12:07 Poznati Njihova ljubav je filmska: Mišel Fajfer je 30 godina verna jednom čoveku, a evo ko je njen muž
14:02 Ispovesti Imam 50 godina i muž me ostavio zbog duplo mlađe žene: Zašto nisam bila dovoljno dobra za njega?
16:49 Porodica Ispovest preljubnica: Prevarile smo svoje muževe, ovo su naši razlozi i nemojte odmah da nas razapinjete zbog toga
13:45 Porodica Izbor partnera za ceo život nosi rizik: Žena tvrdi da je ovaj kvalitet ključan za dobrog muža, neće vas boleti glava
12:35 Poznati "Sasvim je normalno da spavamo odvojeno": Kameron Dijaz fanove ostavila bez teksta izjavom o odnosu sa mužem
21:31 Ispovesti Ludo me privlači koleginica, a volim svoju suprugu! Ovaj muškarac priznaje svoju muku, a njegova dilema ima najskuplju cenu!
21:59 Horoskop Sutra, 14. jula 2025. astrološki tranzit Meseca u kvadratu s Venerom donosi kraj duge tuge za 3 znaka: Ovo je dan preokreta i emocionalne obnove, procvetaćete
21:27 Poznati Prošle godine u ljubičastoj, ove u jednako efektnoj boji: Evo kako se Kejt pojavila na Vimbldonu, opet nosi trakicu na desnoj strani, šta to znači?
20:59 Horoskop Samo malo da im neko nešto zameri, oni odmah dignu nos: Ovi horoskopski znakovi su osvetoljubivi do bola, vratiće vam sve, ako ih povredite
20:27 Dom i saveti Nije kisela voda, nego nešto još bolje: Evo kako da palačinke ostanu sveže danima, neće se skoreti i osušiti kada u smesu dodate ovo
19:58 Poznati Svi se pitaju ko to uvek gleda šampionku Vimbldona, Igu Švjontek? Je l' joj tu negde dečko ili muž?
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 14. jul: Bikovi će imati probleme sa spavanjem, Lavovi u svom elementu, dominiraju