Jedno poniženje je izazvalo šok obrt: Megan Markl i princ Hari prinuđeni da povuku radikalan potez, a od kojeg su bežali 4 godine

Tatjana Badarević Vesti 18.06.2024 13:20 0

Megan Markl i princ Hari su prinuđeni da se vrate u Britaniju nakon 4 godine

Megan Markl

Foto: AP

Megan Markl i princ Hari prinuđeni da "krenu od nule" i da se vrate na početni plan koji su imali pre "Megzita", kada su se odrekli svih kraljevskih dužnosti što se desilo pre četiri godine, prenosi Mirror.

Odbegli par koji danas živi sa svojom decom u Americi, tačnije u Kaliforniji, kako navode strani mediji rešili su da ovog puta svoje "gnezdo sviju" na čak dve lokacije i to ni manje ni više nego u Americi i Velikoj Britaniji.

Naime. Hari ima u planu da svoju porodicu ovog puta smesti u Britaniju, a sve potiče od rigorozne odluke kralja Čarlsa III da im se oduzme Frogmor kotidž.

Kako navode strani mediji, bračni par namerava tu da provede jedan deo godine, a drugi deo godine da provede u Americi.

Svi ovi detalji sugerišu na to da bi i Megan sada dolazila u Britaniju uprkos tome što je svet upoznat sa time da Britanci i nisu baš prijateljski naklonjeni njoj.

Kako izvor navodi, cela ova ideja potiče od Harijeve žarke želje da se što pre nakon "Megzita" nastani u svojoj rodnoj zemlji uprkos tome što je dobro poznato da Megan ne bi želela da je stalno u Britaniji.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading