Pevačica govorila da nisu zajedno, a onda se udala: Zaklela se na večnu ljubav 17 godina starijem muškarcu, ovo morate da vidite!

Vesti 27.09.2024 15:22 0

Par se upoznao u 2019., ali Lana i Džeremi su tek nedavno javnosti objavili svoju vezu...

Lana

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je pop zvezda Lana del Rej tek nedavno javno objavila svoju romantičnu vezu sa Džeremijem Dufrenom, obožavatelje je danas iznenadila vest o njenom venčanju.

Kroz svoju karijeru Lana je imala nekoliko zapaženih veza, ali svoj privatni život je uglavnom držala dalje od očiju javnosti.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Poslednjih meseci mediji su spekulisali o njenoj vezi sa misterioznim muškarcem. Par se upoznao u 2019., ali Lana i Džeremi su tek nedavno javnosti objavili svoju vezu. Par se venčao pored obala u Des Allemandes u saveznoj državi Louisiani gde Dufrene vodi ture kroz močvaru.

Intimno slavlje

Lana del Rej poznata je po tome da voli retro eleganciju i jednostavnost sa dozom melanholije, a njeno venčanje nije bilo izuzetak. Venčanje pored močvare je bilo vrlo intimno, baš u skladu sa celim Laninim imidžem.

Prema prvim fotografijama koje su procurele u javnost, ceremonija i svadbeno slavlje održalo se u privatnom okruženju, daleko od reflektora. Lana nije objavila nikakvu vest niti detalje o novostima.

Retro venčanica 

Pop mladu, sa predivnim buketom od belog cveća, do oltara je vodio njen otac Robert Grant, a venčanica je bila u potpuno očekivanom Lana stilu.

Poznata po svojoj ljubavi prema retro estetici, Lana Del Rej je nosila klasičnu, ali elegantnu venčanicu romantičnog kroja i dugim plaštom sa volanima koji su padali preko ramena i prsa. Kosa je bila napola dignuta, sa repom koji je uvijeno padao preko ramena, navodi Vogue

 

 

Pogledajte kako je izgledalo venčanje:

 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading