Zdedio se i oronuo potpuno: Drastična transformacija nekadašnjeg velikog zavodnika šokirala svet

Tatjana Badarević Vesti 27.09.2024 08:39 0

Olivijer Martinez je nekada bio veliki francuski zavodnik, a sada izgleda potpuno neprepoznatljivo

Olivijer Martinez

Profimedia

 

Francuski glumac Olivijer Martinez (58) izgledao je skoro neprepoznatljivo kada su ga ove nedelje paparaci uhvatili u retkom izlasku u Los Anđelesu, kako piše Daily Mail.

Javnost je navikla da ga gleda uglađenog i doteranog na crvenom tepihu, no sada je snimljen u opuštenom i poprilično zapuštenom izdanju, s potpuno sedom kosom i bradom.

Olivijer Martinez

Profimedia

 

 

Francuski zavodnik više nije ni senka lepotana koji je očarao žene širom sveta u holivudskim ostvarenjima poput romantične dame "Pre noći" iz 2000. i erotskog trilera "Neverna" iz 2002.

Olivijer Martinez

Profimedia

 

 

Martinezovo retko pojavljivanje u javnosti usledilo je nakon što je njegova bivša supruga, glumica Hale Beri, izjavila da je potrošila 200 hiljada dolara pokušavajući da "sarađuje" s njim na zajedničkom roditeljstvu njihovog sina, 10-godišnjeg Mejsa.

Bilo je tu mnogo stvari koje su morali da reše, a najviše su se dogovarali, svakako, oko starateljstva nad sinom Mejsom, kojeg su dobili tri meseca nakon venčanja.

Odlučeno je da Beri i Martinez imaju zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad sinom te je dečak pola nedelje kod majke, a pola kod oca. Kako strani mediji navode, Hale Beri mora da isplaćuje čak 8.000 dolara mesečno za alimentaciju.

Međutim, gumica je prošlog meseca zatražila isključivo starateljstvo nad Mejson tvrdeći da njihov sin ima problema u školi i da "zaostaje" za vršnjacima te da mu je dijagnostikovan ADHD i blaga disleksija.

Beri je od septembra 2020. u srećnoj vezi sa muzičarem Vanom Hantom, a Olivijer skriva svoj ljubavni život nakon razvoda, no poznato je da je u prošlosti ljubio i druge slavne lepotice, poput Rouzi Hantington-Vitli, Kajli Minog i Džulijet Binoš.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading